X-Lens Technology

Denne teknologi er en udvikling af Advanced Focus (AFS). Det fletter alle antal reflektor linser og synkroniserer sine individuelle lysstråler ind i en perfekt stråle. Resultatet er høj kvalitet, homogen lysstråle i ufokuseret tilstand der gør det vores mest skarpe fokuserede fjernlys.

Safety Ytrion Cell

Dette batteri teknologi findes overvejende i elbiler. Men det er også ideel til Ledlensers produkter. En Safety Ytrion Cell er betydeligt lettere end et nikkel-metalhydrid batteri, og kan oplades op til fem gange hurtigere end et lithium-ion batteri. Plus det giver mere end 3.000 opladninger med næsten nul kapacitet tab på grund af “memory effekt”.

Advanced Focus System

Vi har med succes kombineret linsen med reflektoren – Galileo med Newton – og udnytter fordelene fra begge systemer. Udviklingen af vores reflektorlinse (AFS) giver os mulighed for at ”skræddersy” lys med en sådan effektivitet, at det overrasker selv eksperter. Advanced Focus System giver trinløs overgang fra et homogent, cirkelrundt nærlys til et skarpt, fokuseret fjernlys. Vores AFS er patentbeskyttet i ind- og udlandet.

Smart Light Technology

Denne nyskabelse forvandler en Ledlenser til dit personlige lygte værktøj: Ved brug af en microcontroller kan du programmere en vifte af individuelle funktioner med forskellige touch og skifte kombinationer. På den måde har du altid lige det optimale lys ved hånden.

Floating Charge System

Vores ingeniører har med dette batteriopladning system lagt stor vægt på enkel håndtering. En magnetisk grænseflade mellem lygte og opladeren der gør det muligt. Du kan derfor sætte din Ledlenser direkte til ladestationen. Batteriet forbliver i kabinettet, og din lommelygte er altid klar. På grund af intelligent opladning elektronik, der er miljøvenligt, selvom hvis du lader den i lang tid.

Rapid Focus

Når du fokuserer og defokusere lommelygten bevæger reflektoren sig i forhold til linsen. Med konventionelle mekaniske systemer sker, når du skruer på hovedet af lommelygten. Fordi vi fandt denne teknologi for langsom og upraktisk, har vi udviklet Rapid Focus: En glidende mekanisme, hvormed du kan ændre lysets tilstand hurtig som en flash – med én hånd.

Wide Beam

16:9 EFFEKTFULD OG BREDFORMAT Filmlærred-lignende lyskegle. Speciel bred og stærk lyskegle. Perfekt i det nære område Lyskeglens bredformat tager højde for, at et menneske i større grad lader sit blik vandre horisontalt end vertikalt og at synsfeltet udgør ca. 190 grader horisontalt og ca. 150 grader vertikalt. På grund af lygtens ovale form og bredformat reflektoren øges sikkerheden – du bliver set fra alle vinkler!

Optisense Technology

Automatisk lysstyrkeregulering

Temperature Control

Lang ydevene efterlader vores lygter kolde: En Ledlenser bliver aldrig for varm, uanset hvor meget du bruger den. Dette beskytter dig mod forbrændinger og en LED pære mod overophedning.

Emergency Light

Denne lysindstilling forvandler din lommelygte til nødsituation lys: Når strømmen går ud, og din Ledlenser er i ladestationen, tændes den automatisk. Lyset hjælper således du at orientere dig og du kan derefter finde retning.