5000 lumen
40 timer
800 meter
Produktinformation
 • Lumen: 5000 lumen
 • Batteri brændetid: 40 timer
 • Lyskilde rækkevidde: 800 meter
 • Batteri: LiFePO4 3x32700 9,6V
 • Længde: 405 mm
 • Vægt med batteri: 1315 gram
 • Lev. varenr.: 501967
Ledlenser X21R - Genopladelig lygte 5000 lumen

Det sensationelle genopladelige flagskib Ledlenser X21R overbeviser med bedste værdier, teknisk avancerede løsninger og et skarpt design. Den sensationelle lyseffekt på op til 5000 lumen kan fokuseres præcist via syv reflektorlinser. Takket være X LENS Technology bliver lysstrålerne med fordelene fra det patenterede Advanced Focus Systems (AFS) forstærket til en perfekt lysoplevelse.

Smart Light Technology PRO i forbindelse med nye “Fast action Switch” tillader nem og direkte aktivering af enkelte lysfunktioner. Men den banebrydende batteriteknologi og Floating Charge System PRO bliver opladningen endnu mere komfortabel, slitagefri og brugervenlig. En integreret transportsikring tillader også brug i køretøjer.
Indhold i pakken:


TEST – SE HVORDAN LEDLENSER X21R YDER 5000 LUMEN – Et lysende fyrtårn


Præsentationsvideo: LEDLENSER X21R


7 lysfunktioner er tilgængelige via Smart Light Technology:

 • Power – Høj niveau af ydeevne med maksimal lysstyrke output til enhver situation
 • Low Power – Økonomisk lys ydeevne til lang batteritid, til blændefri læsning og arbejde
 • Boost – Til kort brug og maksimal styrke til mest mulig lysstyrke
 • Blink – Automatisk udsendelse af lysimpulser med jævne mellemrum
 • S.O.S. – Nødsignal der udsender SOS i morse kode (3 x korte, 3 x lange, 3 x korte)
 • Strobe – Blinkende lys med afskrækkende blænde virkning til bl.a. selvforsvar
 • Position – Lysimpulser udsendes automatisk i regelmæssige intervaller. Denne funktion gør det muligt at signalere din position

POWER MODES

Energy Saving BOOST POWER MID LOW
LUMEN (lm) 5000 3500 200
RÆKKEVIDDE (m) 800 700 150
BRÆNDETID (t) 2 5 40

X-Lens Technology

Denne teknologi er en udvikling af Advanced Focus (AFS). Det fletter alle antal reflektor linser og synkroniserer sine individuelle lysstråler ind i en perfekt stråle. Resultatet er høj kvalitet, homogen lysstråle i ufokuseret tilstand der gør det vores mest skarpe fokuserede fjernlys.

Safety Ytrion Cell

Dette batteri teknologi findes overvejende i elbiler. Men det er også ideel til Ledlensers produkter. En Safety Ytrion Cell er betydeligt lettere end et nikkel-metalhydrid batteri, og kan oplades op til fem gange hurtigere end et lithium-ion batteri. Plus det giver mere end 3.000 opladninger med næsten nul kapacitet tab på grund af “memory effekt”.

Advanced Focus System

Vi har med succes kombineret linsen med reflektoren – Galileo med Newton – og udnytter fordelene fra begge systemer. Udviklingen af vores reflektorlinse (AFS) giver os mulighed for at ”skræddersy” lys med en sådan effektivitet, at det overrasker selv eksperter. Advanced Focus System giver trinløs overgang fra et homogent, cirkelrundt nærlys til et skarpt, fokuseret fjernlys. Vores AFS er patentbeskyttet i ind- og udlandet.

Smart Light Technology

Denne nyskabelse forvandler en Ledlenser til dit personlige lygte værktøj: Ved brug af en microcontroller kan du programmere en vifte af individuelle funktioner med forskellige touch og skifte kombinationer. På den måde har du altid lige det optimale lys ved hånden.

Rapid Focus

Når du fokuserer og defokusere lommelygten bevæger reflektoren sig i forhold til linsen. Med konventionelle mekaniske systemer sker, når du skruer på hovedet af lommelygten. Fordi vi fandt denne teknologi for langsom og upraktisk, har vi udviklet Rapid Focus: En glidende mekanisme, hvormed du kan ændre lysets tilstand hurtig som en flash – med én hånd.

Emergency Light

Denne lysindstilling forvandler din lommelygte til nødsituation lys: Når strømmen går ud, og din Ledlenser er i ladestationen, tændes den automatisk. Lyset hjælper således du at orientere dig og du kan derefter finde retning.


7_years_warranty_ledlenser

7 ÅRS GARANTI

Ledlenser. Kvalitet. Udviklet i Tyskland.
Innovation. Bæredygtighed.

Ledlenser er anerkendt for vores høje og ligetil service. Vi lever for og elsker vores produkter og er sikker på deres kvalitet og egenskaber. Kundetilfredshed ligger os meget højt på sinde. Derfor tilbyder vi 5 års garanti på materiale- og fabrikationsfejl for alle originale Ledlenser produkter!

Vi er så sikre på kvaliteten at vi tør love ekstra 2 år: Alle der registrere deres Ledlenser produkt online, vil automatisk få en garanti på 7 år!

LEDLENSER® garanti:

I forlængelse af den købelovssikrede garanti på 2 år, yder Ledlenser en ekstra garanti på yderligere 5 år. Der kan gøres krav på 7 års garanti ved produkt registrering (kun for produkter med et registreringskort). Garantien omhandler materialer og produktionsfejl (se garantibetingelser)

GARANTIEN OMFATTER IKKE BATTERIER OG TILBEHØR.

Produkt registrering

Registrering af et originalt Ledlenser produkt med registreringskort.

Tilmeldings procedure:

Registreringen foretages ved at scanne QR-koden ved hjælp af en smartphone eller ved at indtaste URL'en på laptop eller PC.
Dette vil tage dig til en unik registreringsproduktside. Indtast al nødvendig information i formlen. Efter en vellykket registrering, vil du modtage en bekræftelse af registeringen pr. e-mail.