140 lumen
5 timer
120 meter
Produktinformation
  • Lumen: 140 lumen
  • Batteri brændetid: 5 timer
  • Lyskilde rækkevidde: 120 meter
  • Batteri: 1 stk. AA 1.5V
  • Længde: 113 mm
  • Vægt med batteri: 80 gram
  • Lev. varenr.: 9805

Vores taktiske lygte Ledlenser T5.2 er blevet fuldstændig redesignet. Denne lygte er kraftfuld, kompakt, robust og på grund af dens specielle teknologi ideel til professionelt brug.

De nye lygter fra T-serien er udstyret med den nyeste og mest effektive LED chip, der afgiver en højeffektiv lysstyrke. Der er blevet foretaget en ny beregning af reflektorlinserne, sammen med det patenterede Advanced Focus System giver en endnu mere ensartet lyskegle i hele fokusområdet.

Emballagen indeholder: batterier, håndledsrem, taske, karabinhage, betjeningsvejledning.


7_years_warranty_ledlenser

7 ÅRS GARANTI

Ledlenser. Kvalitet. Udviklet i Tyskland.
Innovation. Bæredygtighed.

Ledlenser er anerkendt for vores høje og ligetil service. Vi lever for og elsker vores produkter og er sikker på deres kvalitet og egenskaber. Kundetilfredshed ligger os meget højt på sinde. Derfor tilbyder vi 5 års garanti på materiale- og fabrikationsfejl for alle originale Ledlenser produkter!

Vi er så sikre på kvaliteten at vi tør love ekstra 2 år: Alle der registrere deres Ledlenser produkt online, vil automatisk få en garanti på 7 år!

LEDLENSER® garanti:

I forlængelse af den købelovssikrede garanti på 2 år, yder Ledlenser en ekstra garanti på yderligere 5 år. Der kan gøres krav på 7 års garanti ved produkt registrering (kun for produkter med et registreringskort). Garantien omhandler materialer og produktionsfejl (se garantibetingelser)

Produkt registrering

Registrering af et originalt Ledlenser produkt med registreringskort.

Tilmeldings procedure:

Registreringen foretages ved at scanne QR-koden ved hjælp af en smartphone eller ved at indtaste URL'en på laptop eller PC.
Dette vil tage dig til en unik registreringsproduktside. Indtast al nødvendig information i formlen. Efter en vellykket registrering, vil du modtage en bekræftelse af registeringen pr. e-mail.