400 lumen
60 timer
160 meter
Produktinformation
  • Lumen: 400 lumen
  • Batteri brændetid: 60 timer
  • Lyskilde rækkevidde: 160 meter
  • Batteri: 2 stk. AA (LR6)
  • Længde: 164 mm
  • Vægt med batteri:
  • Lev. varenr.: 9606-X

IDEEL TIL: Gør det selv håndværkeren, mekanikeren, hobby, hjemmet, dagligdags gøremål, camping, vandreture og nødsituationer.

Slank, elegant, innovativ og endnu mere effektfuld end Ledlenser P6.2

Ledlenser P6X tilbyder nyeste teknologi med en sensationel lysstyrke på op til 400 lumen.

Med Smart Light Technology kan lysfunktionerne tilpasses til brugerens individuelle behov. P6X bruger to prisbillige AA-batterier, som giver op til 60 timer** blændfrit arbejdslys. Takket være Speed Focus® kan denne lygte fokuseres med kun én hånd, hvilket især er nyttigt, når du arbejder.


Find nærmeste forhandler:

(Fysiske butikker og deres webshops)

Indtast post. nr eller bynavn
Post nr. / Adresse:
Radius:

Webshops:

7_years_warranty_ledlenser

7 ÅRS GARANTI

Ledlenser. Kvalitet. Udviklet i Tyskland.
Innovation. Bæredygtighed.

Ledlenser er anerkendt for vores høje og ligetil service. Vi lever for og elsker vores produkter og er sikker på deres kvalitet og egenskaber. Kundetilfredshed ligger os meget højt på sinde. Derfor tilbyder vi 5 års garanti på materiale- og fabrikationsfejl for alle originale Ledlenser produkter!

Vi er så sikre på kvaliteten at vi tør love ekstra 2 år: Alle der registrere deres Ledlenser produkt online, vil automatisk få en garanti på 7 år!

LEDLENSER® garanti:

I forlængelse af den købelovssikrede garanti på 2 år, yder Ledlenser en ekstra garanti på yderligere 5 år. Der kan gøres krav på 7 års garanti ved produkt registrering (kun for produkter med et registreringskort). Garantien omhandler materialer og produktionsfejl (se garantibetingelser)

GARANTIEN OMFATTER IKKE BATTERIER OG TILBEHØR.

Produkt registrering

Registrering af et originalt Ledlenser produkt med registreringskort.

Tilmeldings procedure:

Registreringen foretages ved at scanne QR-koden ved hjælp af en smartphone eller ved at indtaste URL'en på laptop eller PC.
Dette vil tage dig til en unik registreringsproduktside. Indtast al nødvendig information i formlen. Efter en vellykket registrering, vil du modtage en bekræftelse af registeringen pr. e-mail.