2000 lumen
20 timer
300 meter
Produktinformation
 • Lumen: 2000 lumen
 • Batteri brændetid: 20 timer
 • Lyskilde rækkevidde: 300 meter
 • Batteri: 1 stk. PowerBox (4xCR 18650 3,7V)
 • Længde:
 • Vægt med batteri: 1380 gram
 • Lev. varenr.: 5619-R

IDEEL TIL: Professionelle mekanikere, elektrikere / elektronik specialister, arbejde i højden, ingeniører / arkitekter, printoperatører og andre industrielle fag.

High-end robust genopladelig pandelampe til professionelle

iXEO19R er i-seriens absolute topprodukt og er en genopladelig pandelampe med enestående lyskvalitet. Stiller du krav til værktøj af højeste kvalitet og driftsikkerhed, så er iXEO19R og dens mange brugsindstillinger af lysspredning, rækkevidde og brændetid, det ultimative værktøj, der sikre at du kan udføre alle typer opgaver.

 • Udviklet til krævende miljøer, hvor der er krav om ekstraordinær høj driftsikkerhed
 • To seperate fokuseringssystemer der kan anvendes uafhængigt af hinanden
 • Genopladelig der giver god driftsøkonomi
 • Ladetid ca. 480 minutter. Med integreret ladestatusdisplay
 • Anvender 1 x PowerBox (4xCR 18650 3,7V)

i-serien fra Ledlenser er specielt udviklet til den industrielle sektor og håndværkere, hvor driftsikkerhed, lang brændetid og enkel betjening er centrale parametre i en travl hverdag. i-seriens sort/gule design gør dem let genkendelige og kombinere et højtydende produkt med funktionalitet, bæredygtighed og robusthed. Hele serien er udviklet i et brugervenligt design og består af et bredt udvalg af genopladelige og ikke-genopladelige lygter og pandelamper. Hele serien udmærker sig med lang brændetid på et sæt batterier således, at der er lys igennem en lang arbejdsdag. Samtlige produkter i serien er udviklet til at være nemme at anvende uden komplicerede indstillings- og programmeringsmuligheder. Lygternes og pandelampernes robuste design gør dem velegnet til anvendelse i hårde miljøer med høje krav til driftssikkerhed og robusthed. i-serien er ideel til industrielle miljøer, hvor der ikke er behov for besværlige indstillinger med derimod værktøjer tilpasset det aktuelle behov uden fordyrende teknologi. Kort og godt: Det rigtige værktøj til professionelle!
Ledlenser iXEO19R er det ypperste der findes indenfor kategorien genopladelig pandelamper. Pandelampens fænomenale lysstyrke, batteriets lange brændetid og lyskeglens multifunktionelle indstilinger, giver et værktøj til alle opgaver og frigiver begge hænder til udførelse af aktuelle opgave. Pandelampens robuste design gør den perfekt til professionelle, der kun vil have det bedste.

iXEO19R har Smart Light Technology der flere giver forskellige lysstyrkeindstillinger og kombinationsmuligheder for begge lyskilder samt teknologi, der sikre brugeren konstant lysstyrke. Det trinløse komplekse X-LENS fokuseringssystem sikrer, at man til enhver tid altid kan vælge korrekt lys til opgaven. Lygtehovedet har 90 graders vippefunktion og dermed kan lyskeglen retningsbestemmes efter behov. Trods sin imponerende fremtoning vejer pandelampen kun 478 gram inklusiv den genopladelige PowerBox (inkl. i emballage). Vægten kan reduceres ved at afmontere PowerBoxen af pandebåndet og montere batterier på bæltet vha. den medfølgdende bælteclips. Fuldt opladet har batteriet en brændetid på mellem 4-20 timer afhængig af hvilken lysstyrke der vælges. Batteriet genoplades på ca. 480 minutter. Der kan vælges mellem tre lysstyrker på hhv. 2000 Lumen, 1000 Lumen og 200 Lumen. Ved maksimal lysstyrke og fokuseret lyskegle opnår iXEO19R en rækkevidde på imponerende 300 meter. PowerBoxen kan tillige anvendes som strømbank til opladning af mobiltelefon.


4 lysfunktioner er tilgængelige via Smart Light Technology:

 • Boost – Til kort brug og maksimal styrke til mest mulig lysstyrke
 • Power – Høj niveau af ydeevne med maksimal lysstyrke output til enhver situation
 • Low Power – Økonomisk lys ydeevne til lang batteritid, til blændefri læsning og arbejde
 • Blink – Automatisk udsendelse af lysimpulser med jævne mellemrum

POWER MODES

Energy Saving BOOST POWER MID LOW
LUMEN (lm) 2000 1000 200
RÆKKEVIDDE (m) 300 220 100
BRÆNDETID (t) 4 8 20

Find nærmeste forhandler:

Indtast post. nr eller bynavn
Post nr. / Adresse:
Radius:
7_years_warranty_ledlenser

7 ÅRS GARANTI

Ledlenser. Kvalitet. Udviklet i Tyskland.
Innovation. Bæredygtighed.

Ledlenser er anerkendt for vores høje og ligetil service. Vi lever for og elsker vores produkter og er sikker på deres kvalitet og egenskaber. Kundetilfredshed ligger os meget højt på sinde. Derfor tilbyder vi 5 års garanti på materiale- og fabrikationsfejl for alle originale Ledlenser produkter!

Vi er så sikre på kvaliteten at vi tør love ekstra 2 år: Alle der registrere deres Ledlenser produkt online, vil automatisk få en garanti på 7 år!

LEDLENSER® garanti:

I forlængelse af den købelovssikrede garanti på 2 år, yder Ledlenser en ekstra garanti på yderligere 5 år. Der kan gøres krav på 7 års garanti ved produkt registrering (kun for produkter med et registreringskort). Garantien omhandler materialer og produktionsfejl (se garantibetingelser)

GARANTIEN OMFATTER IKKE BATTERIER OG TILBEHØR.

Produkt registrering

Registrering af et originalt Ledlenser produkt med registreringskort.

Tilmeldings procedure:

Registreringen foretages ved at scanne QR-koden ved hjælp af en smartphone eller ved at indtaste URL'en på laptop eller PC.
Dette vil tage dig til en unik registreringsproduktside. Indtast al nødvendig information i formlen. Efter en vellykket registrering, vil du modtage en bekræftelse af registeringen pr. e-mail.