600 lumen
120 timer
150 meter
Produktinformation
 • Lumen: 600 lumen
 • Batteri brændetid: 120 timer
 • Lyskilde rækkevidde: 150 meter
 • Batteri: 1 stk. Li-ion
 • Længde:
 • Vægt med batteri: 158 gram
 • Lev. varenr.: 500913

IDEEL TIL: Professionelle mekanikere, elektrikere / elektronik specialister, arbejde i højden, ingeniører / arkitekter, printoperatører og andre industrielle fag.

Robust, driftsikker genopladelig pandelampe til professionelle

 • Udviklet til krævende miljøer, hvor der er krav om ekstraordinær høj driftsikkerhed
 • Vejer blot 158 gram inklusiv batteri
 • Betjeningsvenlig trinløs fokusering
 • Ladetid ca. 360 minutter
 • Monteringssæt til hjelmen medfølger
 • 7 års garanti

Ledlenser iH8R. Fantastisk at anvende med eller uden hjelm. Den genopladelige pandelampe iH8R er udviklet til professionelle brugere og passer perfekt til en hårdt miljø, hvor der stilles høje krav til driftssikkerhed. Uanset om du bære hjelm eller ej, er komforten høj og sikrer dig det rigtige lys til enhver situation. Det medfølgende hjelmmonteringssæt gør det nemt at montere iH8R på hjelmen. iH8R er kendekendetegnet ved lav vægt, hvilket giver meget høj brugskomfort. Pandelampen har tre forskellige lysindstillinger, der vælges vha. kontakten på lygtehovedet og som sikrer dig korrekt lys til enhver situation. Både kontakten og den trinløse fokusering betjenes nemt selv med handsker på. Afhæning af hvilken lysstyrke der vælges, har iH8R en brændetid på mellem 10-120 timer. Det genopladelige Lithium-Ion batteri genoplades på ca. 6 timer med det medfølgende USB-ledning og har både lade- og strømstatusindikator.

Om i-serien:

i-serien fra Ledlenser er specielt udviklet til den industrielle sektor og håndværkere, hvor driftsikkerhed, lang brændetid og enkel betjening er centrale parametre i en travl hverdag. i-seriens sort/gule design gør dem let genkendelige og kombinere et højtydende produkt med funktionalitet, bæredygtighed og robusthed. Hele serien er udviklet i et brugervenligt design og består af et bredt udvalg af genopladelige og ikke-genopladelige lygter og pandelamper. Hele serien udmærker sig med lang brændetid på et sæt batterier således, at der er lys igennem en lang arbejdsdag. Samtlige produkter i serien er udviklet til at være nemme at anvende uden komplicerede indstillings- og programmeringsmuligheder. Lygternes og pandelampernes robuste design gør dem velegnet til anvendelse i hårde miljøer med høje krav til driftssikkerhed og robusthed. i-serien er ideel til industrielle miljøer, hvor der ikke er behov for besværlige indstillinger med derimod værktøjer tilpasset det aktuelle behov uden fordyrende teknologi. Kort og godt: Det rigtige værktøj til professionelle!


3 lysfunktioner er tilgængelige via Smart Light Technology:

 • Power – Høj niveau af ydeevne med maksimal lysstyrke output til enhver situation
 • Mid Power – Medium lysstyrke til en hver situation
 • Low Power – Økonomisk lys ydeevne til lang batteritid, til blændefri læsning og arbejde

POWER MODES

Energy Saving BOOST POWER MID LOW
LUMEN (lm) 600 250 10
RÆKKEVIDDE (m) 150 100 20
BRÆNDETID (t) 10 15 120

Find nærmeste forhandler:

Indtast post. nr eller bynavn
Post nr. / Adresse:
Radius:
7_years_warranty_ledlenser

7 ÅRS GARANTI

Ledlenser. Kvalitet. Udviklet i Tyskland.
Innovation. Bæredygtighed.

Ledlenser er anerkendt for vores høje og ligetil service. Vi lever for og elsker vores produkter og er sikker på deres kvalitet og egenskaber. Kundetilfredshed ligger os meget højt på sinde. Derfor tilbyder vi 5 års garanti på materiale- og fabrikationsfejl for alle originale Ledlenser produkter!

Vi er så sikre på kvaliteten at vi tør love ekstra 2 år: Alle der registrere deres Ledlenser produkt online, vil automatisk få en garanti på 7 år!

LEDLENSER® garanti:

I forlængelse af den købelovssikrede garanti på 2 år, yder Ledlenser en ekstra garanti på yderligere 5 år. Der kan gøres krav på 7 års garanti ved produkt registrering (kun for produkter med et registreringskort). Garantien omhandler materialer og produktionsfejl (se garantibetingelser)

GARANTIEN OMFATTER IKKE BATTERIER OG TILBEHØR.

Produkt registrering

Registrering af et originalt Ledlenser produkt med registreringskort.

Tilmeldings procedure:

Registreringen foretages ved at scanne QR-koden ved hjælp af en smartphone eller ved at indtaste URL'en på laptop eller PC.
Dette vil tage dig til en unik registreringsproduktside. Indtast al nødvendig information i formlen. Efter en vellykket registrering, vil du modtage en bekræftelse af registeringen pr. e-mail.