400 lumen
20 timer
260 meter
Produktinformation
 • Lumen: 400 lumen
 • Batteri brændetid: 20 timer
 • Lyskilde rækkevidde: 260 meter
 • Batteri: 1 stk. NiMH batteri
 • Længde: 187 mm
 • Vægt med batteri: 320 gram
 • Lev. varenr.: 5809-R

Genopladelig robust lygte til professionelle

IDEEL TIL: Professionelle mekanikere, elektrikere / elektronik specialister, arbejde i højden, ingeniører / arkitekter, printoperatører og andre industrielle fag.

Kraftfuld genopladelig lygte med et af verdens bedste fokuseringssystemer, der giver en homogen og blændfri lyskegle. Den genopladelige teknologi giver forbedret driftsøkonomi og er samtidig særdeles miljøvenlig.

 • Udviklet til krævende miljøer, hvor der er krav om ekstraordinær høj driftsikkerhed
 • Dynamisk frontkontakt med to lysstyrker – hhv. 400 og 40 Lumen
 • Med trinløs låsbar enhåndsbetjent fokusering, der giver maksimal betjeningskomfort
 • Ladestation med ladeindikator og ladetid på ca. 8 timer. Tre-farvet indikatorlys informere om ladestatus. Rød = lader. Grøn = fuldt opladet. Blå = klar til brug
 • Fremstillet i robust aluminium belagt med slidstærk sort eloxering
 • Anvender 1 x NiMH C genopladelige batterier (inkl.)

Den genopladelige lygte Ledlenser i9R er en kraftfuld lygte med brugervenlig enhåndsbetjent låsbar fokusering, der nemt og hurtigt samler eller spreder lyskeglen. i9R er fremstillet i robust flyaluminium og diamant-rillet for optimalt greb uanset om hænderne er våde, oliebelagte eller fedtede. i9R genoplades på ca. 8 timer i den praktiske ladestation (inkl.) med ladeindikator og er en medvirkende faktor til rigtig god driftsøkonomi. Ladestationen kan enten monteres på væggen eller anvendes som bordlader. Ledlenser i9R vejer 320 gram inklusiv et C NiMH genopladelige batteri og giver en brændetid på mellem 3-20 timer afhængig af hvilken lysstyrke der vælges. Der kan vha. den dynamiske frontkontakt vælges mellem to lysstyrke på hhv. 400 og 40 Lumen. Den fokuserede lyskegle har en rækkevidde på op til 260 meter. Der medfølger kraftigt nylonhylster og praktisk Roll Protection ring, som kan monteres i9R og som forhindre at lygten kan rulle.

Sådan fungerer Ledlenser i9R:

Om i-serien:

i-serien fra Ledlenser er specielt udviklet til den industrielle sektor og håndværkere, hvor driftsikkerhed, lang brændetid og enkel betjening er centrale parametre i en travl hverdag. i-seriens sort/gule design gør dem let genkendelige og kombinere et højtydende produkt med funktionalitet, bæredygtighed og robusthed. Hele serien er udviklet i et brugervenligt design og består af et bredt udvalg af genopladelige og ikke-genopladelige lygter og pandelamper. Hele serien udmærker sig med lang brændetid på et sæt batterier således, at der er lys igennem en lang arbejdsdag. Samtlige produkter i serien er udviklet til at være nemme at anvende uden komplicerede indstillings- og programmeringsmuligheder. Lygternes og pandelampernes robuste design gør dem velegnet til anvendelse i hårde miljøer med høje krav til driftssikkerhed og robusthed. i-serien er ideel til industrielle miljøer, hvor der ikke er behov for besværlige indstillinger med derimod værktøjer tilpasset det aktuelle behov uden fordyrende teknologi. Kort og godt: Det rigtige værktøj til professionelle!


2 lysfunktioner er tilgængelige via Smart Light Technology:

 • Power – Høj niveau af ydeevne med maksimal lysstyrke output til enhver situation
 • Low Power – Økonomisk lys ydeevne til lang batteritid, til blændefri læsning og arbejde

POWER MODES

Energy Saving BOOST POWER MID LOW
LUMEN (lm) 400 40
RÆKKEVIDDE (m) 260 80
BRÆNDETID (t) 3 20

Find nærmeste forhandler:

Indtast post. nr eller bynavn
Post nr. / Adresse:
Radius:
7_years_warranty_ledlenser

7 ÅRS GARANTI

Ledlenser. Kvalitet. Udviklet i Tyskland.
Innovation. Bæredygtighed.

Ledlenser er anerkendt for vores høje og ligetil service. Vi lever for og elsker vores produkter og er sikker på deres kvalitet og egenskaber. Kundetilfredshed ligger os meget højt på sinde. Derfor tilbyder vi 5 års garanti på materiale- og fabrikationsfejl for alle originale Ledlenser produkter!

Vi er så sikre på kvaliteten at vi tør love ekstra 2 år: Alle der registrere deres Ledlenser produkt online, vil automatisk få en garanti på 7 år!

LEDLENSER® garanti:

I forlængelse af den købelovssikrede garanti på 2 år, yder Ledlenser en ekstra garanti på yderligere 5 år. Der kan gøres krav på 7 års garanti ved produkt registrering (kun for produkter med et registreringskort). Garantien omhandler materialer og produktionsfejl (se garantibetingelser)

GARANTIEN OMFATTER IKKE BATTERIER OG TILBEHØR.

Produkt registrering

Registrering af et originalt Ledlenser produkt med registreringskort.

Tilmeldings procedure:

Registreringen foretages ved at scanne QR-koden ved hjælp af en smartphone eller ved at indtaste URL'en på laptop eller PC.
Dette vil tage dig til en unik registreringsproduktside. Indtast al nødvendig information i formlen. Efter en vellykket registrering, vil du modtage en bekræftelse af registeringen pr. e-mail.