400 lumen
25 timer
260 meter
Produktinformation
 • Lumen: 400 lumen
 • Batteri brændetid: 25 timer
 • Lyskilde rækkevidde: 260 meter
 • Batteri: 2 stk. LR 14
 • Længde: 187 mm
 • Vægt med batteri: 330 gram
 • Lev. varenr.: 5809

Robust, driftsikker lygte til professionelle

IDEEL TIL: Professionelle mekanikere, elektrikere / elektronik specialister, arbejde i højden, ingeniører / arkitekter, printoperatører og andre industrielle fag.

Ledlenser i9 er en fantastisk lygte med frontbetjent dynamisk kontakt, der kontrollere lygtens to lysstyrker. Når i9 er tændt, samles og spredes den homogene og blændfri lyskegle nemt med den trinløse fokusering. Fokusering er låsbar og kan låses i enhver valgt position. Lygtens diamant-rillede skaft giver et godt greb om i9 selvom hænderne er våde eller fedtede.

 • Udviklet til krævende miljøer, hvor der er krav om ekstraordinær høj driftsikkerhed
 • Dynamisk frontkontakt med to lysstyrker – hhv. 400 og 40 Lumen
 • Med trinløs låsbar enhåndsbetjent fokusering, der giver maksimal betjeningskomfort
 • Diamant-rillet skaft giver optimalt greb uanset om hænderne er våde, oliebelagte eller fedtede
 • Fremstillet i robust aluminium belagt med slidstærk sort eloxering
 • Anvender 2 x LR14 batterier (inkl.)

Håndlygten Ledlenser i9 er effektfuld lygte med brugervenlig enhåndsbetjent låsbar fokusering og praktisk front-betjent kontakt. i9 er fremstillet i robust flyaluminium og diamant-rillet for optimalt greb uanset om hænderne er våde, oliebelagte eller fedtede. Den medfølgende Roll Protection ring kan moteres i9 og forhindre at lygten kan rulle. Ledlenser i9 vejer 330 gram inklusiv to C/LR14 standard alkaline batterier (inkl. i emballage) der giver en brændetid på mellem 4-25 timer afhængig af hvilken lysstyrke der vælges. Der kan vælges mellem to lysstyrke på hhv. 400 og 40 Lumen og lygten har en rækkevidde på op til 260 meter. Der medfølger praktisk nylonhylster.

Sådan fungerer Ledlenser i9:

Om i-serien:

i-serien fra Ledlenser er specielt udviklet til den industrielle sektor og håndværkere, hvor driftsikkerhed, lang brændetid og enkel betjening er centrale parametre i en travl hverdag. i-seriens sort/gule design gør dem let genkendelige og kombinere et højtydende produkt med funktionalitet, bæredygtighed og robusthed. Hele serien er udviklet i et brugervenligt design og består af et bredt udvalg af genopladelige og ikke-genopladelige lygter og pandelamper. Hele serien udmærker sig med lang brændetid på et sæt batterier således, at der er lys igennem en lang arbejdsdag. Samtlige produkter i serien er udviklet til at være nemme at anvende uden komplicerede indstillings- og programmeringsmuligheder. Lygternes og pandelampernes robuste design gør dem velegnet til anvendelse i hårde miljøer med høje krav til driftssikkerhed og robusthed. i-serien er ideel til industrielle miljøer, hvor der ikke er behov for besværlige indstillinger med derimod værktøjer tilpasset det aktuelle behov uden fordyrende teknologi. Kort og godt: Det rigtige værktøj til professionelle!


2 lysfunktioner er tilgængelige via Smart Light Technology:

 • Power – Høj niveau af ydeevne med maksimal lysstyrke output til enhver situation
 • Low Power – Økonomisk lys ydeevne til lang batteritid, til blændefri læsning og arbejde

POWER MODES

Energy Saving BOOST POWER MID LOW
LUMEN (lm) 400 40
RÆKKEVIDDE (m) 260 80
BRÆNDETID (t) 4 25

Find nærmeste forhandler:

Indtast post. nr eller bynavn
Post nr. / Adresse:
Radius:
7_years_warranty_ledlenser

7 ÅRS GARANTI

Ledlenser. Kvalitet. Udviklet i Tyskland.
Innovation. Bæredygtighed.

Ledlenser er anerkendt for vores høje og ligetil service. Vi lever for og elsker vores produkter og er sikker på deres kvalitet og egenskaber. Kundetilfredshed ligger os meget højt på sinde. Derfor tilbyder vi 5 års garanti på materiale- og fabrikationsfejl for alle originale Ledlenser produkter!

Vi er så sikre på kvaliteten at vi tør love ekstra 2 år: Alle der registrere deres Ledlenser produkt online, vil automatisk få en garanti på 7 år!

LEDLENSER® garanti:

I forlængelse af den købelovssikrede garanti på 2 år, yder Ledlenser en ekstra garanti på yderligere 5 år. Der kan gøres krav på 7 års garanti ved produkt registrering (kun for produkter med et registreringskort). Garantien omhandler materialer og produktionsfejl (se garantibetingelser)

GARANTIEN OMFATTER IKKE BATTERIER OG TILBEHØR.

Produkt registrering

Registrering af et originalt Ledlenser produkt med registreringskort.

Tilmeldings procedure:

Registreringen foretages ved at scanne QR-koden ved hjælp af en smartphone eller ved at indtaste URL'en på laptop eller PC.
Dette vil tage dig til en unik registreringsproduktside. Indtast al nødvendig information i formlen. Efter en vellykket registrering, vil du modtage en bekræftelse af registeringen pr. e-mail.