120 lumen
20 timer
80 meter
Produktinformation
 • Lumen: 120 lumen
 • Batteri brændetid: 20 timer
 • Lyskilde rækkevidde: 80 meter
 • Batteri: 2 stk. AAA
 • Længde:
 • Vægt med batteri: 56 gram
 • Lev. varenr.: 500754

Robust, driftsikker pencillygte til professionelle

IDEEL TIL: Professionelle mekanikere, elektrikere / elektronik specialister, arbejde i højden, ingeniører / arkitekter, printoperatører og andre industrielle fag.

Praktisk ultralet pencillygte, der blot vejer 55 gram med batterier. Den dynamiske kontakt giver i4 to forskellige lysstyrker der giver en blændfri lyskegle. Pencillygten leveres med både lommeclips og batterier.

Ledlenser i4 er en praktisk og ultralet pencillygte, der med den dynamiske kontakt, giver mulighed for både at skrue op for styrken og lyse langt og dæmpe lyset, for at undgå blænding pga. lysreflektion. Lyskeglen samles eller spredes nemt efter behov med den enhåndsbetjente trinløse fokusering, der samtidig givet et homogent og blændfrit lys. i4 er fremstillet i robust flyaluminium, belagt med slidsstærk sort eloxering og diamant-rillet skaft for optimalt greb uanset om hænderne er våde, oliebelagte eller fedtede. Praktisk lommeclips medfølger. Ledlenser i4 vejer blot 55 gram inklusiv 2 x AAA/LR03 standard alkaline batterier (inkl. i emballage) der giver en brændetid på mellem 5-20 timer afhængig af hvilken lysstyrke der vælges. Der kan vælges mellem to lysstyrke på hhv. 120 og 10 Lumen og lygten har en rækkevidde på op til 80 meter.

 • Udviklet til krævende miljøer, hvor der er krav om ekstraordinær høj driftsikkerhed
 • Dynamisk kontakt med to lysstyrker – hhv. 120 og 10 Lumen
 • Diamant-rillet skaft giver optimalt greb uanset om hænderne er våde, oliebelagte eller fedtede
 • Fremstillet i robust aluminium belagt med slidstærk sort eloxering
 • Anvender 2 x AAA/LR03 batterier (inkl.)

Sådan fungerer Ledlenser i4:

Om i-serien:

i-serien fra Ledlenser er specielt udviklet til den industrielle sektor og håndværkere, hvor driftsikkerhed, lang brændetid og enkel betjening er centrale parametre i en travl hverdag. i-seriens sort/gule design gør dem let genkendelige og kombinere et højtydende produkt med funktionalitet, bæredygtighed og robusthed. Hele serien er udviklet i et brugervenligt design og består af et bredt udvalg af genopladelige og ikke-genopladelige lygter og pandelamper. Hele serien udmærker sig med lang brændetid på et sæt batterier således, at der er lys igennem en lang arbejdsdag. Samtlige produkter i serien er udviklet til at være nemme at anvende uden komplicerede indstillings- og programmeringsmuligheder. Lygternes og pandelampernes robuste design gør dem velegnet til anvendelse i hårde miljøer med høje krav til driftssikkerhed og robusthed. i-serien er ideel til industrielle miljøer, hvor der ikke er behov for besværlige indstillinger med derimod værktøjer tilpasset det aktuelle behov uden fordyrende teknologi. Kort og godt: Det rigtige værktøj til professionelle!


2 lysfunktioner er tilgængelige via Smart Light Technology:

 • Power – Høj niveau af ydeevne med maksimal lysstyrke output til enhver situation
 • Low Power – Økonomisk lys ydeevne til lang batteritid, til blændefri læsning og arbejde

POWER MODES

Energy Saving BOOST POWER MID LOW
LUMEN (lm) 120 10
RÆKKEVIDDE (m) 80 20
BRÆNDETID (t) 4 20

Find nærmeste forhandler:

Indtast post. nr eller bynavn
Post nr. / Adresse:
Radius:
7_years_warranty_ledlenser

7 ÅRS GARANTI

Ledlenser. Kvalitet. Udviklet i Tyskland.
Innovation. Bæredygtighed.

Ledlenser er anerkendt for vores høje og ligetil service. Vi lever for og elsker vores produkter og er sikker på deres kvalitet og egenskaber. Kundetilfredshed ligger os meget højt på sinde. Derfor tilbyder vi 5 års garanti på materiale- og fabrikationsfejl for alle originale Ledlenser produkter!

Vi er så sikre på kvaliteten at vi tør love ekstra 2 år: Alle der registrere deres Ledlenser produkt online, vil automatisk få en garanti på 7 år!

LEDLENSER® garanti:

I forlængelse af den købelovssikrede garanti på 2 år, yder Ledlenser en ekstra garanti på yderligere 5 år. Der kan gøres krav på 7 års garanti ved produkt registrering (kun for produkter med et registreringskort). Garantien omhandler materialer og produktionsfejl (se garantibetingelser)

GARANTIEN OMFATTER IKKE BATTERIER OG TILBEHØR.

Produkt registrering

Registrering af et originalt Ledlenser produkt med registreringskort.

Tilmeldings procedure:

Registreringen foretages ved at scanne QR-koden ved hjælp af en smartphone eller ved at indtaste URL'en på laptop eller PC.
Dette vil tage dig til en unik registreringsproduktside. Indtast al nødvendig information i formlen. Efter en vellykket registrering, vil du modtage en bekræftelse af registeringen pr. e-mail.