105 lumen
6,5 timer
170 meter
Produktinformation
 • Lumen: 105 lumen
 • Batteri brændetid: 6,5 timer
 • Lyskilde rækkevidde: 170 meter
 • Batteri: 3 stk. AAA
 • Længde: 101 mm
 • Vægt med batteri: 110 gram
 • Lev. varenr.: 5802

Lille robust, driftsikker lygte med fokusering

IDEEL TIL: Professionelle mekanikere, elektrikere / elektronik specialister, arbejde i højden, ingeniører / arkitekter, printoperatører og andre industrielle fag.

Ledlenser i² er den lille praktiske lygte man altid kan have på sig. i² har enhåndsbetjent fokusering, der gør det nemt at enten samle eller sprede lyskeglen. Ledlenser i² vejer blot 110 gram inkl. tre AAA/LR03 batterier (inkl. i emballage) og som giver en brændetid op til 6 timer. Lysstyrke på 105 Lumen. Der medfølger praktisk nylonhylster.

 • Udviklet til krævende miljøer, hvor der er krav om ekstraordinær høj driftsikkerhed
 • Med trinløs enhåndsbetjent fokusering, der giver maksimal betjeningskomfort
 • Med Advance Focus System får du et af verdens bedste fokussystemer og med homogen lyskegle og blændfrit lys.
 • Fremstillet i robust aluminium belagt med slidstærk sort eloxering
 • Med guldbelagte kontakter, som sikrer den mest optimale elektriske ledeevne og som samtidig ikke er udsat for korrosion
 • Anvender 3 x LR03 batterier (inkl.)

i-serien fra Ledlenser er specielt udviklet til den industrielle sektor og håndværkere, hvor driftsikkerhed, lang brændetid og enkel betjening er centrale parametre i en travl hverdag. i-seriens sort/gule design gør dem let genkendelige og kombinere et højtydende produkt med funktionalitet, bæredygtighed og robusthed.
Hele serien er udviklet i et brugervenligt design og består af et bredt udvalg af genopladelige og ikke-genopladelige lygter og pandelamper. Hele serien udmærker sig med lang brændetid på et sæt batterier således, at der er lys igennem en lang arbejdsdag.

Samtlige produkter i serien er udviklet til at være nemme at anvende uden komplicerede indstillings- og programmeringsmuligheder. Lygternes og pandelampernes robuste design gør dem velegnet til anvendelse i hårde miljøer med høje krav til driftssikkerhed og robusthed. i-serien er ideel til industrielle miljøer, hvor der ikke er behov for besværlige indstillinger med derimod værktøjer tilpasset det aktuelle behov uden fordyrende teknologi. Kort og godt: Det rigtige værktøj til professionelle! Ledlenser i² er den lille praktiske lygte man altid kan have på sig. Lygtens enhåndsbetjent fokusering gør det nemt at enten samle lyset til en fokuseret lyskegle, med en rækkevidde på op til 170 meter, eller sprede lyset og oplyse store flader. Ledlenser i² vejer blot 110 gram inklusiv tre AAA/LR03 standard alkaline batterier (inkl. i emballage) der giver en brændetid på ca. 6 timer og har en lysstyrke på 105 Lumen. Der medfølger praktisk nylonhylster.

Find nærmeste forhandler:

Indtast post. nr eller bynavn
Post nr. / Adresse:
Radius:
7_years_warranty_ledlenser

7 ÅRS GARANTI

Ledlenser. Kvalitet. Udviklet i Tyskland.
Innovation. Bæredygtighed.

Ledlenser er anerkendt for vores høje og ligetil service. Vi lever for og elsker vores produkter og er sikker på deres kvalitet og egenskaber. Kundetilfredshed ligger os meget højt på sinde. Derfor tilbyder vi 5 års garanti på materiale- og fabrikationsfejl for alle originale Ledlenser produkter!

Vi er så sikre på kvaliteten at vi tør love ekstra 2 år: Alle der registrere deres Ledlenser produkt online, vil automatisk få en garanti på 7 år!

LEDLENSER® garanti:

I forlængelse af den købelovssikrede garanti på 2 år, yder Ledlenser en ekstra garanti på yderligere 5 år. Der kan gøres krav på 7 års garanti ved produkt registrering (kun for produkter med et registreringskort). Garantien omhandler materialer og produktionsfejl (se garantibetingelser)

GARANTIEN OMFATTER IKKE BATTERIER OG TILBEHØR.

Produkt registrering

Registrering af et originalt Ledlenser produkt med registreringskort.

Tilmeldings procedure:

Registreringen foretages ved at scanne QR-koden ved hjælp af en smartphone eller ved at indtaste URL'en på laptop eller PC.
Dette vil tage dig til en unik registreringsproduktside. Indtast al nødvendig information i formlen. Efter en vellykket registrering, vil du modtage en bekræftelse af registeringen pr. e-mail.