450 lumen
10 timer
350 meter
Produktinformation
  • Lumen: 450 lumen
  • Batteri brændetid: 10 timer
  • Lyskilde rækkevidde: 350 meter
  • Batteri: 4 stk. AA (LR6)
  • Længde: 181 mm
  • Vægt med batteri: 423 gram
  • Lev. varenr.: 8415

Det usædvanlige lampehoved med to synkroniserede lyskilder (X-LENS Technology) er det iøjnefaldende kendetegn ved LEDLENSER® X14. Den fokuserbare LED-lygte fra Xtreme-serien sørger for en imponerende lysstyrke. Tre lysprogrammer med op til 8 lysfunktioner (Smart Light Technology) tillader en individuel konfiguration af lygten.

7_years_warranty_ledlenser

7 ÅRS GARANTI

Ledlenser. Kvalitet. Udviklet i Tyskland.
Innovation. Bæredygtighed.

Ledlenser er anerkendt for vores høje og ligetil service. Vi lever for og elsker vores produkter og er sikker på deres kvalitet og egenskaber. Kundetilfredshed ligger os meget højt på sinde. Derfor tilbyder vi 5 års garanti på materiale- og fabrikationsfejl for alle originale Ledlenser produkter!

Vi er så sikre på kvaliteten at vi tør love ekstra 2 år: Alle der registrere deres Ledlenser produkt online, vil automatisk få en garanti på 7 år!

LEDLENSER® garanti:

I forlængelse af den købelovssikrede garanti på 2 år, yder Ledlenser en ekstra garanti på yderligere 5 år. Der kan gøres krav på 7 års garanti ved produkt registrering (kun for produkter med et registreringskort). Garantien omhandler materialer og produktionsfejl (se garantibetingelser)

Produkt registrering

Registrering af et originalt Ledlenser produkt med registreringskort.

Tilmeldings procedure:

Registreringen foretages ved at scanne QR-koden ved hjælp af en smartphone eller ved at indtaste URL'en på laptop eller PC.
Dette vil tage dig til en unik registreringsproduktside. Indtast al nødvendig information i formlen. Efter en vellykket registrering, vil du modtage en bekræftelse af registeringen pr. e-mail.