320 lumen
50 timer
260 meter
Produktinformation
  • Lumen: 320 lumen
  • Batteri brændetid: 50 timer
  • Lyskilde rækkevidde: 260 meter
  • Batteri: 4 stk. AAA (LR03)
  • Længde: 133 mm
  • Vægt med batteri: 175 gram
  • Lev. varenr.: 9907

Vores taktiske lygte Ledlenser T7.2 er blevet fuldstændig redesignet. Denne lygte er kraftfuld, kompakt, robust og på grund af dens specielle teknologi ideel til professionelt brug.

De nye lygter fra T-serien er udstyret med den nyeste og mest effektive LED chip, der afgiver en højeffektiv lysstyrke. Der er blevet foretaget en ny beregning af reflektorlinserne, sammen med det patenterede Advanced Focus System giver en endnu mere ensartet lyskegle i hele fokusområdet.

Emballagen indeholder: batterier, håndledsrem, taske, karabinhage, betjeningsvejledning.3 lysfunktioner er tilgængelige via Smart Light Technology:

  • Power – Høj niveau af ydeevne med maksimal lysstyrke output til enhver situation
  • Low Power – Økonomisk lys ydeevne til lang batteritid, til blændefri læsning og arbejde
  • Boost – Til kort brug og maksimal styrke til mest mulig lysstyrke

POWER MODES

Energy Saving BOOST POWER MID LOW
LUMEN (lm) 320 250 40
RÆKKEVIDDE (m) 260 220 100
BRÆNDETID (t) 2 4 50

Find nærmeste forhandler:

Indtast post. nr eller bynavn
Post nr. / Adresse:
Radius:
7_years_warranty_ledlenser

7 ÅRS GARANTI

Ledlenser. Kvalitet. Udviklet i Tyskland.
Innovation. Bæredygtighed.

Ledlenser er anerkendt for vores høje og ligetil service. Vi lever for og elsker vores produkter og er sikker på deres kvalitet og egenskaber. Kundetilfredshed ligger os meget højt på sinde. Derfor tilbyder vi 5 års garanti på materiale- og fabrikationsfejl for alle originale Ledlenser produkter!

Vi er så sikre på kvaliteten at vi tør love ekstra 2 år: Alle der registrere deres Ledlenser produkt online, vil automatisk få en garanti på 7 år!

LEDLENSER® garanti:

I forlængelse af den købelovssikrede garanti på 2 år, yder Ledlenser en ekstra garanti på yderligere 5 år. Der kan gøres krav på 7 års garanti ved produkt registrering (kun for produkter med et registreringskort). Garantien omhandler materialer og produktionsfejl (se garantibetingelser)

GARANTIEN OMFATTER IKKE BATTERIER OG TILBEHØR.

Produkt registrering

Registrering af et originalt Ledlenser produkt med registreringskort.

Tilmeldings procedure:

Registreringen foretages ved at scanne QR-koden ved hjælp af en smartphone eller ved at indtaste URL'en på laptop eller PC.
Dette vil tage dig til en unik registreringsproduktside. Indtast al nødvendig information i formlen. Efter en vellykket registrering, vil du modtage en bekræftelse af registeringen pr. e-mail.