200 lumen
15 timer
120 meter
Produktinformation
  • Lumen: 200 lumen
  • Batteri brændetid: 15 timer
  • Lyskilde rækkevidde: 120 meter
  • Batteri: 2 stk. AA (LR6)
  • Længde: 163 mm
  • Vægt med batteri: 116 gram
  • Lev. varenr.: 9606

IDEEL TIL: Gør det selv håndværkeren, mekanikeren, hobby, hjemmet, dagligdags gøremål, camping, vandreture og nødsituationer.

Den nye Ledlenser P6.2 er en energibesparende håndlygte med en kraftfuld lysstyrke på imponerende end 200 Lumen. Ledlenser P6.2 har det brugervenlige og låsbarer enhåndsbetjente fokusering, hvor lyskeglen på et splitsekund nemt samles og spredes med samme hånd som holder lygten. Den fokuserede lyskegle har en rækkevidde på op til ca. 120 meter.

Den nye mat-sorte overfladelakering som kendertegner alle nye lygter fra LEDLENSER, giver brugeren et forbedret greb om lygten. LEDLENSER® P6.2 anvender 2 x AA batteri, der giver en brændetid på ca. 25 timer og inkl. batteri, vejer lygten kun 116 gram. Leveres inkl. batterier.


Find nærmeste forhandler:

(Fysiske butikker og deres webshops)

Indtast post. nr eller bynavn
Post nr. / Adresse:
Radius:

Webshops:

7_years_warranty_ledlenser

7 ÅRS GARANTI

Ledlenser. Kvalitet. Udviklet i Tyskland.
Innovation. Bæredygtighed.

Ledlenser er anerkendt for vores høje og ligetil service. Vi lever for og elsker vores produkter og er sikker på deres kvalitet og egenskaber. Kundetilfredshed ligger os meget højt på sinde. Derfor tilbyder vi 5 års garanti på materiale- og fabrikationsfejl for alle originale Ledlenser produkter!

Vi er så sikre på kvaliteten at vi tør love ekstra 2 år: Alle der registrere deres Ledlenser produkt online, vil automatisk få en garanti på 7 år!

LEDLENSER® garanti:

I forlængelse af den købelovssikrede garanti på 2 år, yder Ledlenser en ekstra garanti på yderligere 5 år. Der kan gøres krav på 7 års garanti ved produkt registrering (kun for produkter med et registreringskort). Garantien omhandler materialer og produktionsfejl (se garantibetingelser)

GARANTIEN OMFATTER IKKE BATTERIER OG TILBEHØR.

Produkt registrering

Registrering af et originalt Ledlenser produkt med registreringskort.

Tilmeldings procedure:

Registreringen foretages ved at scanne QR-koden ved hjælp af en smartphone eller ved at indtaste URL'en på laptop eller PC.
Dette vil tage dig til en unik registreringsproduktside. Indtast al nødvendig information i formlen. Efter en vellykket registrering, vil du modtage en bekræftelse af registeringen pr. e-mail.