120 lumen
20 timer
80 meter
Produktinformation
  • Lumen: 120 lumen
  • Batteri brændetid: 20 timer
  • Lyskilde rækkevidde: 80 meter
  • Batteri: 2 stk. AAA (LR03)
  • Længde: 140 mm
  • Vægt med batteri:
  • Lev. varenr.: 500748

IDEEL TIL: Gør det selv håndværkeren, mekanikeren, hobby, hjemmet, dagligdags gøremål, camping, vandreture og nødsituationer.

På basis af vores populære Ledlenser P4 har vi udviklet Ledlenser P4X. Den er udstyret med vores patenterede Advanced Focus System og giver derfor betydeligt mere lys end mange sammenlignelige lygter.

Den slanke form og dens fokuseringskvalitet gør den til en ideel inspektionslygte. Når det drejer sig om at kontrollere tekniske apparater, elektriske anlæg eller motorer, er vores Ledlenser P4X det bedste valg.

Find nærmeste forhandler:

(Fysiske butikker og deres webshops)

Indtast post. nr eller bynavn
Post nr. / Adresse:
Radius:

Webshops:

7_years_warranty_ledlenser

7 ÅRS GARANTI

Ledlenser. Kvalitet. Udviklet i Tyskland.
Innovation. Bæredygtighed.

Ledlenser er anerkendt for vores høje og ligetil service. Vi lever for og elsker vores produkter og er sikker på deres kvalitet og egenskaber. Kundetilfredshed ligger os meget højt på sinde. Derfor tilbyder vi 5 års garanti på materiale- og fabrikationsfejl for alle originale Ledlenser produkter!

Vi er så sikre på kvaliteten at vi tør love ekstra 2 år: Alle der registrere deres Ledlenser produkt online, vil automatisk få en garanti på 7 år!

LEDLENSER® garanti:

I forlængelse af den købelovssikrede garanti på 2 år, yder Ledlenser en ekstra garanti på yderligere 5 år. Der kan gøres krav på 7 års garanti ved produkt registrering (kun for produkter med et registreringskort). Garantien omhandler materialer og produktionsfejl (se garantibetingelser)

GARANTIEN OMFATTER IKKE BATTERIER OG TILBEHØR.

Produkt registrering

Registrering af et originalt Ledlenser produkt med registreringskort.

Tilmeldings procedure:

Registreringen foretages ved at scanne QR-koden ved hjælp af en smartphone eller ved at indtaste URL'en på laptop eller PC.
Dette vil tage dig til en unik registreringsproduktside. Indtast al nødvendig information i formlen. Efter en vellykket registrering, vil du modtage en bekræftelse af registeringen pr. e-mail.