140 lumen
6 timer
106 meter
Produktinformation
  • Lumen: 140 lumen
  • Batteri brændetid: 6 timer
  • Lyskilde rækkevidde: 106 meter
  • Batteri: 1 stk. AA LI-ION
  • Længde: 90 mm
  • Vægt med batteri: 35 gram
  • Lev. varenr.: 500879

IDEEL TIL: Gør det selv håndværkeren, mekanikeren, hobby, hjemmet, dagligdags gøremål, camping, vandreture og nødsituationer

Genopladelig mini-lygte du kan have med over alt!

Praktisk lille mini-lygte, der giver dig 140 Lumen og fokusering. Ledlenser P3R. Lille og let men samtidig effektfuld. Minilygten Ledlenser P3R er storebroren til P2. Én af de største forskelle er P3R’s større hoved, der giver bedre lyskvalitet og længere rækkevidde. Anvendelsesmulighederne er utallige, da man altid har plads til sin P3R. 

P3R giver en rigtig god balance mellem størrelse og vægt mod lyskvalitet. Lysstyrken på 140 Lumen giver P3R en fokuseret lyskegle der når op til 100 meter frem. Det patenterede Advanced Focus System er skræddersyet til altid at give bedst muligt lys til enhver lejlighed. Ved de-fokuseret indstilling, får man en homogen rund lyskegle og når lygten fokuseres, samles alt lyset i en skarp lang-distance lyskegle. Selve fokussystemet er trinløst, hvor spredning eller fokusering af lyskeglen gøres enkelt og nemt med én hånd. Med lygten følger der både et nøgleringsvedhæng og clips. Dermed får man som bruger frit valg om hvorvidt man vil have denne fantastiske lygte i sit nøglebundt eller i lommen. 

P-serien fra Ledlenser:

Minimalistisk design med maksimale egenskaber. De robuste lygter fra Ledlenser’s P-serie er udviklet til at give bedste præstation og samtidig have et stilfuldt design. Udvendigt har lygterne kun det allermest nødvendige mens de indvendigt er fuldt udrustet med brugbare teknologiske funktioner så som Rapid Focus og Advanced Focus System. Alt dette gør lygterne til et uundværlig tilbehør i forbindelse med mange gøremål som eksempelvis renovering, oprydning, udendørsaktiviteter når det er mørk og meget mere.


Find nærmeste forhandler:

(Fysiske butikker og deres webshops)

Indtast post. nr eller bynavn
Post nr. / Adresse:
Radius:

Webshops:

7_years_warranty_ledlenser

7 ÅRS GARANTI

Ledlenser. Kvalitet. Udviklet i Tyskland.
Innovation. Bæredygtighed.

Ledlenser er anerkendt for vores høje og ligetil service. Vi lever for og elsker vores produkter og er sikker på deres kvalitet og egenskaber. Kundetilfredshed ligger os meget højt på sinde. Derfor tilbyder vi 5 års garanti på materiale- og fabrikationsfejl for alle originale Ledlenser produkter!

Vi er så sikre på kvaliteten at vi tør love ekstra 2 år: Alle der registrere deres Ledlenser produkt online, vil automatisk få en garanti på 7 år!

LEDLENSER® garanti:

I forlængelse af den købelovssikrede garanti på 2 år, yder Ledlenser en ekstra garanti på yderligere 5 år. Der kan gøres krav på 7 års garanti ved produkt registrering (kun for produkter med et registreringskort). Garantien omhandler materialer og produktionsfejl (se garantibetingelser)

GARANTIEN OMFATTER IKKE BATTERIER OG TILBEHØR.

Produkt registrering

Registrering af et originalt Ledlenser produkt med registreringskort.

Tilmeldings procedure:

Registreringen foretages ved at scanne QR-koden ved hjælp af en smartphone eller ved at indtaste URL'en på laptop eller PC.
Dette vil tage dig til en unik registreringsproduktside. Indtast al nødvendig information i formlen. Efter en vellykket registrering, vil du modtage en bekræftelse af registeringen pr. e-mail.