450 lumen
300 timer
420 meter
Produktinformation
  • Lumen: 450 lumen
  • Batteri brændetid: 300 timer
  • Lyskilde rækkevidde: 420 meter
  • Batteri: 3 stk. LR20 (D)
  • Længde: 305,8 mm
  • Vægt med batteri: 773 gram
  • Lev. varenr.: 9617

IDEEL TIL: Gør det selv håndværkeren, mekanikeren, hobby, hjemmet, dagligdags gøremål, camping, vandreture og nødsituationer.

Her bliver lyskilde, optik og brugervenlighed kombineret i en ideel pakke. Tre D-batterier sikrer tilstrækkelig energi og en overraskende lang holdbarhed ved lave omkostninger.

Den nyudviklede Dynamic Switch giver ekstremt lys eller nedtonet lys der sikrer, at lommelygten kan bruges til at lyse både over lange afstande og er velegnet til belysning uden at blænde. Selvfølgelig er LEDLENSER® P17.2 udstyret med vores videnskabeligt udviklet super optik, der sætter nye fokuseringsteknologier standarder i hele verden.

P-serien fra Ledlenser:

Minimalistisk design med maksimale egenskaber. De robuste lygter fra Ledlenser’s P-serie er udviklet til at give bedste præstation og samtidig have et stilfuldt design. Udvendigt har lygterne kun det allermest nødvendige mens de indvendigt er fuldt udrustet med brugbare teknologiske funktioner så som Rapid Focus og Advanced Focus System. Alt dette gør lygterne til et uundværlig tilbehør i forbindelse med mange gøremål som eksempelvis renovering, oprydning, udendørsaktiviteter når det er mørk og meget mere.

Find nærmeste forhandler:

(Fysiske butikker og deres webshops)

Indtast post. nr eller bynavn
Post nr. / By:
Radius:

Webshops udelukkende:

7_years_warranty_ledlenser

7 ÅRS GARANTI

Ledlenser. Kvalitet. Udviklet i Tyskland.
Innovation. Bæredygtighed.

Ledlenser er anerkendt for vores høje og ligetil service. Vi lever for og elsker vores produkter og er sikker på deres kvalitet og egenskaber. Kundetilfredshed ligger os meget højt på sinde. Derfor tilbyder vi 5 års garanti på materiale- og fabrikationsfejl for alle originale Ledlenser produkter!

Vi er så sikre på kvaliteten at vi tør love ekstra 2 år: Alle der registrere deres Ledlenser produkt online, vil automatisk få en garanti på 7 år!

LEDLENSER® garanti:

I forlængelse af den købelovssikrede garanti på 2 år, yder Ledlenser en ekstra garanti på yderligere 5 år. Der kan gøres krav på 7 års garanti ved produkt registrering (kun for produkter med et registreringskort). Garantien omhandler materialer og produktionsfejl (se garantibetingelser)

Produkt registrering

Registrering af et originalt Ledlenser produkt med registreringskort.

Tilmeldings procedure:

Registreringen foretages ved at scanne QR-koden ved hjælp af en smartphone eller ved at indtaste URL'en på laptop eller PC.
Dette vil tage dig til en unik registreringsproduktside. Indtast al nødvendig information i formlen. Efter en vellykket registrering, vil du modtage en bekræftelse af registeringen pr. e-mail.