90 lumen
100 timer
10 meter
Produktinformation
  • Lumen: 90 lumen
  • Batteri brændetid: 100 timer
  • Lyskilde rækkevidde: 10 meter
  • Batteri: 3 stk. AAA (LR03)
  • Længde:
  • Vægt med batteri: 128 gram
  • Lev. varenr.: 6112

16:9 Lyskegle
Effektfuld og bredformat filmlærred lyskegle

Lyskeglens bredformat tager højde for, at et menneske i større grad lader sit blik vandre horisontalt end vertikalt og at synsfeltet udgør ca. 190 grader horisontalt og ca. 150 grader vertikalt. På grund af lygtens ovale form og bredformat reflektoren øges sikkerheden – du bliver set fra alle vinkler!

Med kraftfulde 90 Lumen og 10 meters rækkevidde går du ikke mere glip af nogen forhindring i det nære område. Lyskeglevinkel Ledlenser NEO ovenfra Lyskeglevinkel på en pandelygte med rund reflektor.

EFFEKTFULD OG BREDFORMAT LYSKEGLE

Filmlærred-lignende lyskegle – 16:9

Lyskeglens bredformat tager højde for, at et menneske i større grad lader sit blik vandre horisontalt end vertikalt og at synsfeltet udgør ca. 190 grader horisontalt og ca. 150 grader vertikalt.

På grund af lygtens ovale form og bredformat reflektoren øges sikkerheden – du bliver set fra alle vinkler!

Med kraftfulde 90 Lumen og 10 meters rækkevidde går du ikke mere glip af nogen forhindring i det nære område.

Til hvem er Ledlenser NEO?

Til alle mennesker, som gerne bevæger sig – uanset hvor og hvornår, store eller små, mand eller kvinde, ung eller gammel.

Til mennesker, der nyder livet, der er fleksible og spontane, der gerne vil se og blive set i mørke, der har brug for nødbelysning, der bevæger sig på rulleskøjter eller skateboards gennem natten, der vil læse i mørket, der spontant tager en løbetur efter solnedgang – der er tusind gode grunde til at have en Ledlenser NEO.

NEO er til alle!

Se mere på vores Ledlenser NEO mikrosite


Medfølger:

Find nærmeste forhandler:

Indtast post. nr eller bynavn
Post nr. / By:
Radius:
7_years_warranty_ledlenser

7 ÅRS GARANTI

Ledlenser. Kvalitet. Udviklet i Tyskland.
Innovation. Bæredygtighed.

Ledlenser er anerkendt for vores høje og ligetil service. Vi lever for og elsker vores produkter og er sikker på deres kvalitet og egenskaber. Kundetilfredshed ligger os meget højt på sinde. Derfor tilbyder vi 5 års garanti på materiale- og fabrikationsfejl for alle originale Ledlenser produkter!

Vi er så sikre på kvaliteten at vi tør love ekstra 2 år: Alle der registrere deres Ledlenser produkt online, vil automatisk få en garanti på 7 år!

LEDLENSER® garanti:

I forlængelse af den købelovssikrede garanti på 2 år, yder Ledlenser en ekstra garanti på yderligere 5 år. Der kan gøres krav på 7 års garanti ved produkt registrering (kun for produkter med et registreringskort). Garantien omhandler materialer og produktionsfejl (se garantibetingelser)

Produkt registrering

Registrering af et originalt Ledlenser produkt med registreringskort.

Tilmeldings procedure:

Registreringen foretages ved at scanne QR-koden ved hjælp af en smartphone eller ved at indtaste URL'en på laptop eller PC.
Dette vil tage dig til en unik registreringsproduktside. Indtast al nødvendig information i formlen. Efter en vellykket registrering, vil du modtage en bekræftelse af registeringen pr. e-mail.