600 lumen
8,5 timer
235 meter
Produktinformation
  • Lumen: 600 lumen
  • Batteri brændetid: 8,5 timer
  • Lyskilde rækkevidde: 235 meter
  • Batteri: 1 stk. LI.ION
  • Længde: 156 mm
  • Vægt med batteri: 203 gram
  • Lev. varenr.: 8307-RX

Denne Ledlenser M7RX opnår på grund af en ny LED-chip, en mange gange større lyseffekt end Ledlenser M7R. En titanfarvet ring på lygtehovedet kendetegner denne nye effektdimension.

Mens Ledlenser M7R koncentrerer næsten alt lyset i fokus, står der ved denne kraftpakke også lys til rådighed uden for det fokuserede område. Ledlenser M7RX er en lygte, som især vil tilfredsstille effektorienterede brugere.


Find nærmeste forhandler:

Indtast post. nr eller bynavn
Post nr. / By:
Radius:
7_years_warranty_ledlenser

7 ÅRS GARANTI

Ledlenser. Kvalitet. Udviklet i Tyskland.
Innovation. Bæredygtighed.

Ledlenser er anerkendt for vores høje og ligetil service. Vi lever for og elsker vores produkter og er sikker på deres kvalitet og egenskaber. Kundetilfredshed ligger os meget højt på sinde. Derfor tilbyder vi 5 års garanti på materiale- og fabrikationsfejl for alle originale Ledlenser produkter!

Vi er så sikre på kvaliteten at vi tør love ekstra 2 år: Alle der registrere deres Ledlenser produkt online, vil automatisk få en garanti på 7 år!

LEDLENSER® garanti:

I forlængelse af den købelovssikrede garanti på 2 år, yder Ledlenser en ekstra garanti på yderligere 5 år. Der kan gøres krav på 7 års garanti ved produkt registrering (kun for produkter med et registreringskort). Garantien omhandler materialer og produktionsfejl (se garantibetingelser)

Produkt registrering

Registrering af et originalt Ledlenser produkt med registreringskort.

Tilmeldings procedure:

Registreringen foretages ved at scanne QR-koden ved hjælp af en smartphone eller ved at indtaste URL'en på laptop eller PC.
Dette vil tage dig til en unik registreringsproduktside. Indtast al nødvendig information i formlen. Efter en vellykket registrering, vil du modtage en bekræftelse af registeringen pr. e-mail.