650 lumen
15 timer
280 meter
Produktinformation
  • Lumen: 650 lumen
  • Batteri brændetid: 15 timer
  • Lyskilde rækkevidde: 280 meter
  • Batteri: 4 stk. AA (LR6)
  • Længde: 162 mm
  • Vægt med batteri: 365 gram
  • Lev. varenr.: 8314-X

Ledlenser M14X er den lyseste lampe i M-serien. Hvis du er til ekstremer, vil du elske denne lampe.

Særligt påfaldende er den nye lyskeglekarakteristik, som bunder i den større lysflade fra Xtreme Power LED’en. Som nærlys sejrer LEDLENSER® M14X via sit mere homogene lysbillede i spot. I fokuseret tilstand opnår lygten, ligesom sin forgænger, en imponerende lysrækkevidde, samtidig med at den giver mere end nok lysstyrke til også at oplyse landskabet uden for lysfokus.

Ledlenser M14X er udstyret med de mest komfortable egenskaber i M-serien: Brugstypiske lysprogrammer (Smart Light Technology), komfortabel enhåndsfokusering (Speed Focus) og det patenterede**** Advanced Focus System er bare nogle af disse.

Med LEDLENSER® M14X får du en kompakt kraftpakke, som kan bruges, hvor ekstrem lysydelse behøves.3 lysfunktioner er tilgængelige via Smart Light Technology:

  • Power – Høj niveau af ydeevne med maksimal lysstyrke output til enhver situation
  • Low Power – Økonomisk lys ydeevne til lang batteritid, til blændefri læsning og arbejde
  • Strobe – Blinkende lys med afskrækkende blænde virkning til bl.a. selvforsvar

POWER MODES

Energy Saving BOOST POWER MID LOW
LUMEN (lm) 650 60
RÆKKEVIDDE (m) 280 60
BRÆNDETID (t) 3.5 15

Find nærmeste forhandler:

Indtast post. nr eller bynavn
Post nr. / By:
Radius:
7_years_warranty_ledlenser

7 ÅRS GARANTI

Ledlenser. Kvalitet. Udviklet i Tyskland.
Innovation. Bæredygtighed.

Ledlenser er anerkendt for vores høje og ligetil service. Vi lever for og elsker vores produkter og er sikker på deres kvalitet og egenskaber. Kundetilfredshed ligger os meget højt på sinde. Derfor tilbyder vi 5 års garanti på materiale- og fabrikationsfejl for alle originale Ledlenser produkter!

Vi er så sikre på kvaliteten at vi tør love ekstra 2 år: Alle der registrere deres Ledlenser produkt online, vil automatisk få en garanti på 7 år!

LEDLENSER® garanti:

I forlængelse af den købelovssikrede garanti på 2 år, yder Ledlenser en ekstra garanti på yderligere 5 år. Der kan gøres krav på 7 års garanti ved produkt registrering (kun for produkter med et registreringskort). Garantien omhandler materialer og produktionsfejl (se garantibetingelser)

Produkt registrering

Registrering af et originalt Ledlenser produkt med registreringskort.

Tilmeldings procedure:

Registreringen foretages ved at scanne QR-koden ved hjælp af en smartphone eller ved at indtaste URL'en på laptop eller PC.
Dette vil tage dig til en unik registreringsproduktside. Indtast al nødvendig information i formlen. Efter en vellykket registrering, vil du modtage en bekræftelse af registeringen pr. e-mail.