85 lumen
3 timer
150 meter
Produktinformation
  • Lumen: 85 lumen
  • Batteri brændetid: 3 timer
  • Lyskilde rækkevidde: 150 meter
  • Batteri: 1 stk. AA (LR6)
  • Længde: 130 mm
  • Vægt med batteri: 112 gram
  • Lev. varenr.: 7005

Ledlenser L5 er en slagfast letvægtslygte. Lygten er fremstillet i polycarbonat af høj kvalitet og med en kraftfuld LED med fokuseringssystem der aktiveres ved at dreje lygtehoved. For at tænde og slukke lygten skal endestykket drejes.

Ledlenser L5 er lille, let og behøver kun ét almindeligt AA-batteri. Ledlenser L5 lygtens ringe vægt skylles det højkvalitative kunststof. Den ligger godt i hånden og giver med vores patenterede**** Advanced Focus System altid et optimalt lys.

Ledlenser L5 er en lygte, hvormed man på korte ture er rustet til alle eventualiteter.

7_years_warranty_ledlenser

7 ÅRS GARANTI

Ledlenser. Kvalitet. Udviklet i Tyskland.
Innovation. Bæredygtighed.

Ledlenser er anerkendt for vores høje og ligetil service. Vi lever for og elsker vores produkter og er sikker på deres kvalitet og egenskaber. Kundetilfredshed ligger os meget højt på sinde. Derfor tilbyder vi 5 års garanti på materiale- og fabrikationsfejl for alle originale Ledlenser produkter!

Vi er så sikre på kvaliteten at vi tør love ekstra 2 år: Alle der registrere deres Ledlenser produkt online, vil automatisk få en garanti på 7 år!

LEDLENSER® garanti:

I forlængelse af den købelovssikrede garanti på 2 år, yder Ledlenser en ekstra garanti på yderligere 5 år. Der kan gøres krav på 7 års garanti ved produkt registrering (kun for produkter med et registreringskort). Garantien omhandler materialer og produktionsfejl (se garantibetingelser)

Produkt registrering

Registrering af et originalt Ledlenser produkt med registreringskort.

Tilmeldings procedure:

Registreringen foretages ved at scanne QR-koden ved hjælp af en smartphone eller ved at indtaste URL'en på laptop eller PC.
Dette vil tage dig til en unik registreringsproduktside. Indtast al nødvendig information i formlen. Efter en vellykket registrering, vil du modtage en bekræftelse af registeringen pr. e-mail.