15 lumen
3 timer
33 meter
Produktinformation
  • Lumen: 15 lumen
  • Batteri brændetid: 3 timer
  • Lyskilde rækkevidde: 33 meter
  • Batteri: 4 stk. AG13
  • Længde: 71 mm
  • Vægt med batteri: 31 gram
  • Lev. varenr.: 8613

Albert Einstein har bevist hvor meget energi der findes i bare ét gram stof. På vores mikrolygte LEDLENSER® K3 kan energi, højteknologi og lys ganske vist ikke ses på ydersiden. Men enhver der tænder lygten, oplever et lysende vidunder.

Med en vægt på kun 29 g og en længde på 71 mm er denne lille lygte en miniput, men dens effektivitet og lysevne er kæmpemæssig.


7_years_warranty_ledlenser

7 ÅRS GARANTI

Ledlenser. Kvalitet. Udviklet i Tyskland.
Innovation. Bæredygtighed.

Ledlenser er anerkendt for vores høje og ligetil service. Vi lever for og elsker vores produkter og er sikker på deres kvalitet og egenskaber. Kundetilfredshed ligger os meget højt på sinde. Derfor tilbyder vi 5 års garanti på materiale- og fabrikationsfejl for alle originale Ledlenser produkter!

Vi er så sikre på kvaliteten at vi tør love ekstra 2 år: Alle der registrere deres Ledlenser produkt online, vil automatisk få en garanti på 7 år!

LEDLENSER® garanti:

I forlængelse af den købelovssikrede garanti på 2 år, yder Ledlenser en ekstra garanti på yderligere 5 år. Der kan gøres krav på 7 års garanti ved produkt registrering (kun for produkter med et registreringskort). Garantien omhandler materialer og produktionsfejl (se garantibetingelser)

GARANTIEN OMFATTER IKKE BATTERIER OG TILBEHØR.

Produkt registrering

Registrering af et originalt Ledlenser produkt med registreringskort.

Tilmeldings procedure:

Registreringen foretages ved at scanne QR-koden ved hjælp af en smartphone eller ved at indtaste URL'en på laptop eller PC.
Dette vil tage dig til en unik registreringsproduktside. Indtast al nødvendig information i formlen. Efter en vellykket registrering, vil du modtage en bekræftelse af registeringen pr. e-mail.