15 lumen
45 min
15 meter
Produktinformation
  • Lumen: 15 lumen
  • Batteri brændetid: 45 min
  • Lyskilde rækkevidde: 15 meter
  • Batteri: 4 stk. AG3
  • Længde: 48 mm
  • Vægt med batteri: 10,3 gram
  • Lev. varenr.: 8251-L

Denne lygte vækker beundring!

Selvom den kun vejer få gram og næppe er længere end en tændstik, giver Ledlenser K1L langt mere lys, end man måtte formode på baggrund af størrelsen.

Lysringen giver lygten en særlig karakter og ses i en vinkel på ca. 270 grader.


7_years_warranty_ledlenser

7 ÅRS GARANTI

Ledlenser. Kvalitet. Udviklet i Tyskland.
Innovation. Bæredygtighed.

Ledlenser er anerkendt for vores høje og ligetil service. Vi lever for og elsker vores produkter og er sikker på deres kvalitet og egenskaber. Kundetilfredshed ligger os meget højt på sinde. Derfor tilbyder vi 5 års garanti på materiale- og fabrikationsfejl for alle originale Ledlenser produkter!

Vi er så sikre på kvaliteten at vi tør love ekstra 2 år: Alle der registrere deres Ledlenser produkt online, vil automatisk få en garanti på 7 år!

LEDLENSER® garanti:

I forlængelse af den købelovssikrede garanti på 2 år, yder Ledlenser en ekstra garanti på yderligere 5 år. Der kan gøres krav på 7 års garanti ved produkt registrering (kun for produkter med et registreringskort). Garantien omhandler materialer og produktionsfejl (se garantibetingelser)

GARANTIEN OMFATTER IKKE BATTERIER OG TILBEHØR.

Produkt registrering

Registrering af et originalt Ledlenser produkt med registreringskort.

Tilmeldings procedure:

Registreringen foretages ved at scanne QR-koden ved hjælp af en smartphone eller ved at indtaste URL'en på laptop eller PC.
Dette vil tage dig til en unik registreringsproduktside. Indtast al nødvendig information i formlen. Efter en vellykket registrering, vil du modtage en bekræftelse af registeringen pr. e-mail.