60 lumen
62 timer
31 meter
Produktinformation
  • Lumen: 60 lumen
  • Batteri brændetid: 62 timer
  • Lyskilde rækkevidde: 31 meter
  • Batteri: 3 x AAA (LR03)
  • Længde:
  • Vægt med batteri: 114 gram
  • Lev. varenr.: 7865

H3 fra Ledlenser er en ideel pandelampe til løb, cykel og spadsereture.

Lygtehovedet kan vippes indenfor en vinkel af 90 grader.

Den moderne High Performance LED har et kraftigt lys hvis største ulempe er, at man risikerer en ubehagelig lysreflektion ifm. læsning. På batteriboksen er der derfor placeret en pal hvormed lysstyrken kan reguleres trinløst og herved undgås blænding.

Ergonomisk pandebånd og fleksibelt spiralkabel giver optimal pasform.


Find nærmeste forhandler:

(Fysiske butikker og deres webshops)

Indtast post. nr eller bynavn
Post nr. / By:
Radius:

Webshops udelukkende:

7_years_warranty_ledlenser

7 ÅRS GARANTI

Ledlenser. Kvalitet. Udviklet i Tyskland.
Innovation. Bæredygtighed.

Ledlenser er anerkendt for vores høje og ligetil service. Vi lever for og elsker vores produkter og er sikker på deres kvalitet og egenskaber. Kundetilfredshed ligger os meget højt på sinde. Derfor tilbyder vi 5 års garanti på materiale- og fabrikationsfejl for alle originale Ledlenser produkter!

Vi er så sikre på kvaliteten at vi tør love ekstra 2 år: Alle der registrere deres Ledlenser produkt online, vil automatisk få en garanti på 7 år!

LEDLENSER® garanti:

I forlængelse af den købelovssikrede garanti på 2 år, yder Ledlenser en ekstra garanti på yderligere 5 år. Der kan gøres krav på 7 års garanti ved produkt registrering (kun for produkter med et registreringskort). Garantien omhandler materialer og produktionsfejl (se garantibetingelser)

Produkt registrering

Registrering af et originalt Ledlenser produkt med registreringskort.

Tilmeldings procedure:

Registreringen foretages ved at scanne QR-koden ved hjælp af en smartphone eller ved at indtaste URL'en på laptop eller PC.
Dette vil tage dig til en unik registreringsproduktside. Indtast al nødvendig information i formlen. Efter en vellykket registrering, vil du modtage en bekræftelse af registeringen pr. e-mail.