Ledlenser D14 – Sort

LED LENSER D14 Sort
150 lumen
20 timer
180 meter
Produktinformation
  • Lumen: 150 lumen
  • Batteri brændetid: 20 timer
  • Lyskilde rækkevidde: 180 meter
  • Batteri: 4 stk. AA (LR6)
  • Længde: 160 mm
  • Vægt med batteri: 220 gram
  • Lev. varenr.: 7457-M

IDEEL TIL: Dykning.

Frogman Ledlenser D14 er en kompakt LED dykkerlygte med 3 watt Cree diode. Lygtehuset er konstrueret i slagfast ABS plast og lygtehoved i rustfrit stål. Lygten er vandtæt ned til 60 meter. Fåes i neon eller sort.

 

Find nærmeste forhandler:

Indtast post. nr eller bynavn
Post nr. / By:
Radius:
7_years_warranty_ledlenser

7 ÅRS GARANTI

Ledlenser. Kvalitet. Udviklet i Tyskland.
Innovation. Bæredygtighed.

Ledlenser er anerkendt for vores høje og ligetil service. Vi lever for og elsker vores produkter og er sikker på deres kvalitet og egenskaber. Kundetilfredshed ligger os meget højt på sinde. Derfor tilbyder vi 5 års garanti på materiale- og fabrikationsfejl for alle originale Ledlenser produkter!

Vi er så sikre på kvaliteten at vi tør love ekstra 2 år: Alle der registrere deres Ledlenser produkt online, vil automatisk få en garanti på 7 år!

LEDLENSER® garanti:

I forlængelse af den købelovssikrede garanti på 2 år, yder Ledlenser en ekstra garanti på yderligere 5 år. Der kan gøres krav på 7 års garanti ved produkt registrering (kun for produkter med et registreringskort). Garantien omhandler materialer og produktionsfejl (se garantibetingelser)

Produkt registrering

Registrering af et originalt Ledlenser produkt med registreringskort.

Tilmeldings procedure:

Registreringen foretages ved at scanne QR-koden ved hjælp af en smartphone eller ved at indtaste URL'en på laptop eller PC.
Dette vil tage dig til en unik registreringsproduktside. Indtast al nødvendig information i formlen. Efter en vellykket registrering, vil du modtage en bekræftelse af registeringen pr. e-mail.