FAQ

7_years_warranty_ledlenser

7 ÅRS GARANTI

Ledlenser. Kvalitet. Udviklet i Tyskland.
Innovation. Bæredygtighed.

Ledlenser er anerkendt for vores høje og ligetil service. Vi lever for og elsker vores produkter og er sikker på deres kvalitet og egenskaber. Kundetilfredshed ligger os meget højt på sinde. Derfor tilbyder vi 5 års garanti på materiale- og fabrikationsfejl for alle originale Ledlenser produkter!

Vi er så sikre på kvaliteten at vi tør love ekstra 2 år: Alle der registrere deres Ledlenser produkt online, vil automatisk få en garanti på 7 år!

Ledlenser garanti: I forlængelse af den købelovssikrede garanti på 2 år, yder Ledlenser en ekstra garanti på yderligere 5 år. Der kan gøres krav på 7 års garanti ved produkt registrering (kun for produkter med et registreringskort). Garantien omhandler materialer og produktionsfejl (se garantibetingelser)

GARANTIEN OMFATTER IKKE BATTERIER OG TILBEHØR.

Produkt registrering:

Registrering af et originalt Ledlenser produkt med registreringskort.

Tilmeldings procedure:

Registreringen foretages ved at scanne QR-koden ved hjælp af en smartphone eller ved at indtaste URL’en på laptop eller PC. Dette vil tage dig til en unik registreringsproduktside. Indtast al nødvendig information i formlen. Efter en vellykket registrering, vil du modtage en bekræftelse af registeringen pr. e-mail.


Generel information på dit Ledlenser produkt

De fleste reklamationer kan klares ved at skifte kontakten på lygten.

Fejlsøgning på produktet.

  • Kontroller at der er nye batterier i produktet.
  • Kontroller at kontakten er skruet helt på.
  • Kontroller at batteriet er isat korrekt, og at batteriet vender den rigtige vej.
  • L5 og L6 har touch knap. Modellen tændes ved at skrue kontakten mod højre.
 

Ofte stillede spørgsmål


Kan jeg udskifte en LED? Nej, de LED der anvendes i Ledlenser lygter er loddet til det elektroniske kredsløb og kan ikke udskiftes. Normalt når en lygte/lampe går i stykker, er det ikke leden der er i stykker, men kontakten.


Kan jeg bruge genopladelige batterier i min Ledlenser lommelygte eller pandelygte? LEDLENSER lygter og pandelamper er optimeret til brug med engangsbatterier. Komponenter kan blive beskadiget ved brug af andet end den anbefalede batteritype. Alle Ledlenser genopladelige lommelygte og pandelamper kræver et særlig batteri og bør kun oplades direkte via det medfølgende opladningssystem.


Hvorfor blinker mit Ledlenser produkt når der stadigt er masser af lys? Ledlenser’s Low Battery Message System kontrollerer konstant batteriets tilstand og informerer dig i god tid, når batteriskifte er nødvendigt. På en del af Ledlenser produkterne kan der skiftes mellem to Energy Modes. Omprogrammerer man produktet til Energi Saving Mode kan man slippe for blinkene. Energy Saving Programmet optimerer brændetiden. Lysstyrken aftager gradvis. Constant Current Programmet sørger for et konstant lys. Lysstyrken holdes på maksimum længst muligt.


Er Ledlenser produkterne vandtætte? Nej, som udgangspunkt er dit produkt ikke vandtæt. Det er IP X4 godkendt. Dvs. at det er beskyttet mod vandsprøjt fra alle vinkler. Alle Ledlenser lygter og pandelamper kan bruges i regnvejr. Har dit Ledlenserprodukt være udsat for vand, anbefaler vi at batterierne tages ud. På pandelamper holdes batteriboksen åben. På lygter undlades det at kontakten skrues i. Dette forebygger at der opstår kondens i produktet. De vandtætte modeller fra Ledlenser er D14, F1 og F1R. De er IP X8 godkendte.


Er Ledlenser produkterne Atex eller zone godkendt? Ja, LEDLENSER har introduceret både en ATEX serie til både zone 0/20 · zone 1/20 · Zone 2/20.

Hvordan finder jeg ud af hvilken Ledlenser lygte/pandelampe jeg har? På de nyere LEDLENSER lygter står det på siden af lygten, hvilken model det er. På en pandelampe vil det stå på hovedet af lampen. Fremgår det ikke, kan produkt findes på ledlenser.dk eller ved at kontakte os på telefon +45 3871 6959. Venligst have følgende oplysninger klar: Længde, batteritype, antal batterier samt om der er justerbar fokusering på modellen.

ledlenserfaqnumber

Jeg mangler en funktion på et programmerbart produkt? De fleste gange kan dette problem klares ved at omprogrammere lygten/pandelampen. De programmerbare LEDLENSER lygter har flere programmer: Professional, Easy og Defence. Programmerne ligger i loop (gentagelse). De forskellige programmer indeholder forskellige funktioner.Har du spørgsmål vedr. et produkt eller har dit produkt en fejl, er du velkommen til at kontakte os:

reCAPTCHA is required.