25 lumen
6 timer
60 meter
Produktinformation
  • Lumen: 25 lumen
  • Batteri brændetid: 6 timer
  • Lyskilde rækkevidde: 60 meter
  • Batteri: 1 stk. AAA (LR03)
  • Længde: 90 mm
  • Vægt med batteri: 35 gram
  • Lev. varenr.: 500883

IDEEL TIL: Gør det selv håndværkeren, mekanikeren, hobby, hjemmet, dagligdags gøremål, camping, vandreture og nødsituationer

Mini-lygte du kan have med over alt!

Praktisk lille mini-lygte, der giver dig 25 Lumen og fokusering. P3. Lille og let men samtidig effektfuld. Minilygten P3 er storebroren til P2. Én af de største forskelle er P3’s større hoved, der giver bedre lyskvalitet og længere rækkevidde. Anvendelsesmulighederne er utallige, da man altid har plads til sin P3.

P3 giver en rigtig god balance mellem størrelse og vægt mod lyskvalitet. Lysstyrken på 25 Lumen giver P3 en fokuseret lyskegle der når op til 60 meter frem. Det patenterede Advanced Focus System er skræddersyet til altid at give bedst muligt lys til enhver lejlighed. Ved de-fokuseret indstilling, får man en homogen rund lyskegle og når lygten fokuseres, samles alt lyset i en skarp lang-distance lyskegle. Selve fokussystemet er trinløst, hvor spredning eller fokusering af lyskeglen gøres enkelt og nemt med én hånd. Med lygten følger der både et nøgleringsvedhæng og clips. Dermed får man som bruger frit valg om hvorvidt man vil have denne fantastiske lygte i sit nøglebundt eller i lommen. P3 anvender et enkelt AAA alkaline batteri med på trods af den effektfulde lysstyrke på 25 Lumen, har lygten trods alt op til 6 brændetimer.

P-serien:

Minimalistisk design med maksimale egenskaber. De robuste lygter i P-serie er udviklet til at give bedste præstation og samtidig have et stilfuldt design. Udvendigt har lygterne kun det allermest nødvendige mens de indvendigt er fuldt udrustet med brugbare teknologiske funktioner så som Rapid Focus og Advanced Focus System. Alt dette gør lygterne til et uundværlig tilbehør i forbindelse med mange gøremål som eksempelvis renovering, oprydning, udendørsaktiviteter når det er mørk og meget mere.