450 lumen
25 timer
300 meter
Produktinformation
 • Lumen: 450 lumen
 • Batteri brændetid: 25 timer
 • Lyskilde rækkevidde: 300 meter
 • Batteri: 4 stk. AAA
 • Længde: 130 mm
 • Vægt med batteri:
 • Lev. varenr.: 500900

IDEEL TIL: Gør det selv håndværkeren, mekanikeren, hobby, hjemmet, dagligdags gøremål, camping, vandreture og nødsituationer.

Den nye P7 – nu med lysstyrke på imponerende 450 lumen!

Den nye P7 har fået en uovertruffen lyskvalitet. Lysstyrken er nu imponerende 450 lumen, hvilket giver ekstra lang rækkevidde. Da man ikke altid har behov for fuld lysstyrke, har P7 tre forskellige lysstyrker der vælges ved hjælp af kontakten således, at man altid kan finde den korrekte lysstyrke til den aktuelle situation og dermed kan forlænge batteriernes levetid. Lygtens patenterede Advanced Focus System er skræddersyet til altid at give bedst muligt lys til enhver lejlighed. Ved de-fokuseret indstilling, får man en homogen rund lyskegle og når lygten fokuseres, samles alt lyset i en skarp lang-distance lyskegle.

P7 er udviklet til mange års anvendelse fremstillet i robust aluminium og er modulopbygget således, at en eventuel defekt del nemt kan udskiftes. For at opnå mest optimal udnyttelse af strømmen, er alle kontakter belagt med guld. Vi giver op til 7 års garanti på alle lysprodukter. P7. Et produkt præcist som du vi have det. Vi har igennem flere år modtaget en del feedback fra brugere af vores produkter. I P7’s tilfælde har vi virkeliggjort flere forbedringsforslag. Den nye P7 har fået en større kontakt, der er blevet nemmere at anvende selv med handsker på. Linsen er blevet re-designet og LED-lyskilden er blevet opgraderet til den nyeste teknologi. Derudover er selve lygtedesignet blevet modificeret således at brugervenligheden er blevet endnu bedre. Alt dette gør P7 til en rigtig allround-lygte med uforgængelig teknologi og ekstrem holdbarhed.

 • 3 lysstyrkeindstillinger der betjenes vha. kontakt. Med trinløs enhåndsbetjent fokusering, der giver maksimal betjeningskomfort
 • Advanced Focus System giver dig et af verdens bedste fokussystemer med homogen lyskegle og blændfrit lys.
 • Med guldbelagte kontakter, som sikrer den mest optimale elektriske ledeevne og som samtidig ikke er udsat for korrosion
 • 7 års garanti

P-serien:

Minimalistisk design med maksimale egenskaber. De robuste lygter i P-serie er udviklet til at give bedste præstation og samtidig have et stilfuldt design. Udvendigt har lygterne kun det allermest nødvendige mens de indvendigt er fuldt udrustet med brugbare teknologiske funktioner så som Rapid Focus og Advanced Focus System. Alt dette gør lygterne til et uundværlig tilbehør i forbindelse med mange gøremål som eksempelvis renovering, oprydning, udendørsaktiviteter når det er mørk og meget mere.


3 lysfunktioner er tilgængelige via Smart Light Technology:

 • Power – Høj niveau af ydeevne med maksimal lysstyrke output til enhver situation
 • Mid Power – Medium lysstyrke til en hver situation
 • Low Power – Økonomisk lys ydeevne til lang batteritid, til blændefri læsning og arbejde

POWER MODES

Energy Saving BOOST POWER MID LOW
LUMEN (lm) 450 250 40
RÆKKEVIDDE (m) 300 220 100
BRÆNDETID (t) 1 2 25