140 lumen
4 timer
120 meter
Produktinformation
  • Lumen: 140 lumen
  • Batteri brændetid: 4 timer
  • Lyskilde rækkevidde: 120 meter
  • Batteri: 1 stk. AA
  • Længde: 113 mm
  • Vægt med batteri: 80 gram
  • Lev. varenr.: 500896

IDEEL TIL: Gør det selv håndværkeren, mekanikeren, hobby, hjemmet, dagligdags gøremål, camping, vandreture og nødsituationer.

Miljøvenligt lille engeribundt

Den nye P5 er en rigtig letvægter, der med sine blot 80 gram og længde på 113 mm, giver en fantastisk lysstyrke på ikke mindre end 140 Lumens. Det patenterede Advanced Focus System er skræddersyet til altid at give bedst muligt lys til enhver lejlighed. Ved de-fokuseret indstilling, får man en homogen rund lyskegle og når lygten fokuseres, samles alt lyset i en skarp lang-distance lyskegle. Selve fokussystemet er trinløst, hvor spredning eller fokusering af lyskeglen gøres enkelt og nemt med én hånd. P5 anvender kun et enkelt AA alkaline batteri men på trods af den høje lysstyrke på 140 Lumens opnår lygten alligevel op til 4 brændetimer. P5 er et miljøvenligt lille energibundt. Gør man lysstyrke op mod vægt, så får man rigtig meget lygte med en P5 i hånden. P5 vejer blot 80 gram men har trods det, en fantastisk lysstyrke på 140 Lumens. P5 anvender et enkelt AA batteri, der giver lygten en brændetid på op mod 4 timer før end batteriet skal udskiftes. Både miljøet og din pengepung vil takke dig.


IP godkendelse:

IPX4

Knappens design:

Enkel let tilgængelig powerknap


P-serien:

Minimalistisk design med maksimale egenskaber. De robuste lygter i P-serien er udviklet til at give bedste præstation og samtidig have et stilfuldt design. Udvendigt har lygterne kun det allermest nødvendige mens de indvendigt er fuldt udrustet med brugbare teknologiske funktioner så som Rapid Focus og Advanced Focus System. Alt dette gør lygterne til et uundværlig tilbehør i forbindelse med mange gøremål som eksempelvis renovering, oprydning, udendørsaktiviteter når det er mørk og meget mere.