200 lumen
15 timer
120 meter
Produktinformation
  • Lumen: 200 lumen
  • Batteri brændetid: 15 timer
  • Lyskilde rækkevidde: 120 meter
  • Batteri: 2 stk. AA (LR6)
  • Længde: 163 mm
  • Vægt med batteri: 116 gram
  • Lev. varenr.: 9606

IDEEL TIL: Gør det selv håndværkeren, mekanikeren, hobby, hjemmet, dagligdags gøremål, camping, vandreture og nødsituationer.

Den nye P6.2 er en energibesparende håndlygte med en kraftfuld lysstyrke på imponerende end 200 Lumen. P6.2 har det brugervenlige og låsbarer enhåndsbetjente fokusering, hvor lyskeglen på et splitsekund nemt samles og spredes med samme hånd som holder lygten. Den fokuserede lyskegle har en rækkevidde på op til ca. 120 meter.

Den nye mat-sorte overfladelakering som kendertegner alle de nye lygter, giver brugeren et forbedret greb om lygten. P6.2 anvender 2 x AA batteri, der giver en brændetid på ca. 25 timer og inkl. batteri, vejer lygten kun 116 gram. Leveres inkl. batterier.