`
NÆRMESTE FORHANDLER?   RING: 38 71 69 59

LEDLENSER NEO

Farverig smart pandelampeserie fra Ledlenser
Se og blive set med den unikke 16:9 lyskegle

Så snart mørket falder på, er NEO højdepunktet. Især når du ønsker en hurtig løbetur rundt i parken, cruise gennem byen på din cykel, eller tage inline rulleskøjter for et spin, så vil NEO vise dig, hvor du skal hen. Med en unik lyskegle i 16:9 bredformat, er du garanteret ikke at gå glip af noget, selv om natten. Samtidig får du en rød blinkende baglygte implementeret i batteriboksen således at du ikke mister synligheden for andre i mørket.


NEO pandelampen vejer kun 88 gram med batterier og er en omkostningseffektiv neon-farvet letvægtspandelampe der helt sikkert opnår din begejstring fra starten.


Det kompakte, moderne og lette design, lyskvaliteten, den høje komfort og en batteribrændetid på op til 40 timer - alt dette gør NEO en trendy og trofast følgesvend, du ikke vil ønske at undvære når det bliver mørkt.90 lumen
40 timer
10 meter
ART.NR. 6110
FARVE BLÅ
EAN 4029113611053
ART.NR. 6111
FARVE GRØN
EAN 4029113611152
ART.NR. 6112
FARVE PINK
EAN 4029113611251
ART.NR. 6113
FARVE ORANGE
EAN 4029113611350
ART.NR. 6114
FARVE GUL
EAN 4029113611459
LEDLENSER NEO

PANDELAMPE DETALJER

EGENSKABER

 1. Smart farvekoncept med neonfarver
  Denne pandelampe-serie fås i 5 moderigtige neon-farver, der passer til stort set ethvert outfit.

 2. 16:9 Lyskegle:
  Speciel bred og stærk lyskegle – perfekt i det nære område

 3. Tre forskellige lysfunktioner (Power, Low Power, Blink)
  Power: Optimal belysning i det nære område
  Low Power: Læse uden blænding Blink: Sådan bliver du ikke mere overset i trafikken

 4. Rød baglygte (blink): "BE SAFE, BE SEEN"
  En rød blinkende LED, der er integreret i den flade batteriboks, sørger for at du bliver set bagfra og dermed opnår højere sikkerhed i trafikken.

 5. Nem og enkelt betjening
  NEO pandelamper er kendetegnet ved den brugervenlige betjening. Én enkelt kontakt kontrollere alle indstillinger og gør den uhyre simpel at anvende i alle situationer:
  • Tryk 1 x: tændt foran (Power)
  • Tryk 2 x: tændt foran (Power) + tændt bagved (blink)
  • Tryk 3 x: tændt foran (Low Power) + tændt bagved (blink)
  • Tryk 4 x: tændt foran (blink) + tændt bagved (blink)

 6. Lav vægt med optimal vægtfordeling
  NEO er til dato Ledlenser’s letteste pandelampe. Pandelampen med batterier vejer blot 88 gram så man mærker næsten ikke, at man har den på. Kombinationen af lygtehoved foran og batteriboks bagved giver samtidig en optimal vægtfordeling.

 7. Kompakt aerodynamisk form
  Lygtehuset og batteribokser har begge en indvendig runding der bevirker at pasformen er ideel til den menneskelige anatomi – lygten passer perfekt på panden og på baghovedet.

 8. Økonomisk i drift
  NEO serien anvender 3 stk. standard AAA alkaline batteri. Batterier medfølger. NEO pandelamperne kan ligeledes anvendes med genopladelige batterier (NiMH).

 9. Regntæt (IPX4)
  Både lygtehuset og batteriboksen er regntæt og tåler derfor at bliver anvendt når det regner.

LEDLENSER NEO
LEDLENSER NEO

PRODUKT HIGHLIGHTS

LEDLENSER® NEO PANDELAMPE - BRINGER LYS OG FARVE I LIVET

LEDLENSER® NEO er en moderne, innovativ pandelampe med ekstrem lav vægt og overbevisende lysstyrke. Den er, på grund af det smarte NEON-farvekoncept, en rigtig trendsetter, der er sjov og som svarer nøjagtigt til tidens sportsmode.


Det kompakte og lette design gør LED LENSER® NEO til en ledsager, der altid kan tages med overalt. Desuden har denne pandelampe lave driftsomkostninger samme tekniske egenskaber og høje kvalitet som LED LENSER’s øvrige produkter - som gør den særdeles interessant for løbere, skatere, fodgængere etc.

LEDLENSER NEO

TEKNISK DATA

  Power Low Power Blink
LYSSTYRKE 90 lm 20 lm 20 lm
LYSKILDE RÆKKEVIDDE Op til 10 m
BATTERI BRÆNDETID min 10 timer max 40 timer max 100 timer
ENERGY TANK 5.4 Wh  
VÆGT MED BATTERI 88 g inkl. batterier / 54 g uden batterier
VANDTÆT KLASSE IPX 4
BATTERIER 3 x LR03/AAA (inkl.)
MATERIALE Plastik/gummi
LEDLENSER NEO

TIL HVEM ER LEDLENSER® NEO?

Til alle mennesker, som gerne bevæger sig – uanset hvor og hvornår, store eller små, mand eller kvinde, ung eller gammel. Til mennesker, der nyder livet, der er fleksible og spontane, der gerne vil se og blive set i mørke, der har brug for nødbelysning, der bevæger sig på rulleskøjter eller skateboards gennem natten, der vil læse i mørket, der spontant tager en løbetur efter solnedgang - der er tusinde gode grunde til at have en LED LENSER® NEO. NEO er til alle!


NEO er sjov, NEO er farverig, NEO er dynamisk, NEO er smart, NEO er ultralet, NEO er lille, NEO er effektfuld med ekstrem bred lyskegle (16:9), NEO er effektiv og NEO ser endda også godt ud!

16:9 LYSKEGLE

LEDLENSER NEO

BREDFORMAT LYSKEGLE REFLEKTOR
Bredformat lyskegle med LEDLENSER® NEO

LEDLENSER NEO

RUND REFLEKTOR
Rund lyskegle for pandelamper med rund reflektor

LEDLENSER NEO
16:9 lyskegle - LEDLENSER NEO

16:9 EFFEKTFULD OG BREDFORMAT LYSKEGLE

Filmlærred-lignende lyskegle

Lyskeglens bredformat tager højde for, at et menneske i større grad lader sit blik vandre horisontalt end vertikalt og at synsfeltet udgør ca. 190 grader horisontalt og ca. 150 grader vertikalt. På grund af lygtens ovale form og bredformat reflektoren øges sikkerheden – du bliver set fra alle vinkler!

Med kraftfulde 90 Lumen og 10 meters rækkevidde går du ikke mere glip af nogen forhindring i det nære område.


Lyskeglevinkel LED LENSER


Lyskeglevinkel på en pandelygte med rund reflektor


SPOT DEN I BUTIKKEN

LEDLENSER NEO
LEDLENSER 7 ÅRS GARANTI

7 ÅRS GARANTI

LEDLENSER. Kvalitet. Fremstillet i Tyskland. Innovation. Bæredygtighed.
LEDLENSER® er anerkendt for vores høje og ligetil service. Vi lever for og elsker vores produkter og er sikker på deres kvalitet og egenskaber. Kundetilfredshed ligger os meget højt på sinde. Derfor tilbyder vi 5 års garanti på materiale- og fabrikationsfejl for alle originale LEDLENSER® produkter!


Vi er så sikre på kvaliteten at vi tør love ekstra 2 år: Alle der registrere deres LEDLENSER® produkt online, vil automatisk få en garanti på 7 år!


LEDLENSER® garanti:
I forlængelse af den købelovssikrede garanti på 2 år, yder LEDLENSER® en ekstra garanti på yderligere 5 år. Der kan gøres krav på 7 års garanti ved produkt registrering (kun for produkter med et registreringskort). Garantien omhandler materialer og produktionsfejl (se garantibetingelser)


Produkt registrering
Registrering af et originalt LEDLENSER® produkt med registreringskort.


Tilmeldings procedure:
Registreringen foretages ved at scanne QR-koden ved hjælp af en smartphone eller ved at indtaste URL'en på laptop eller PC. Dette vil tage dig til en unik registreringsproduktside. Indtast al nødvendig information i formlen. Efter en vellykket registrering, vil du modtage en bekræftelse af registeringen pr. e-mail.

LEDLENSER NEO