25 lumen
7,5 timer
45 meter
Produktinformation
  • Lumen: 25 lumen
  • Batteri brændetid: 7,5 timer
  • Lyskilde rækkevidde: 45 meter
  • Batteri: 2 stk. AAA (LR03)
  • Længde: 138,5 mm
  • Vægt med batteri: 51 gram
  • Lev. varenr.: 8604-A

På basis af vores populære Ledlenser P4 har vi udviklet Ledlenser P4 AFS. Den er udstyret med vores patenterede Advanced Focus System og giver derfor betydeligt mere lys end mange sammenlignelige lygter.

Den slanke form og dens fokuseringskvalitet gør den til en ideel inspektionslygte. Når det drejer sig om at kontrollere tekniske apparater, elektriske anlæg eller motorer, er vores Ledlenser P4 AFS det bedste valg.

7_years_warranty_ledlenser

7 ÅRS GARANTI

Ledlenser. Kvalitet. Udviklet i Tyskland.
Innovation. Bæredygtighed.

Ledlenser er anerkendt for vores høje og ligetil service. Vi lever for og elsker vores produkter og er sikker på deres kvalitet og egenskaber. Kundetilfredshed ligger os meget højt på sinde. Derfor tilbyder vi 5 års garanti på materiale- og fabrikationsfejl for alle originale Ledlenser produkter!

Vi er så sikre på kvaliteten at vi tør love ekstra 2 år: Alle der registrere deres Ledlenser produkt online, vil automatisk få en garanti på 7 år!

LEDLENSER® garanti:

I forlængelse af den købelovssikrede garanti på 2 år, yder Ledlenser en ekstra garanti på yderligere 5 år. Der kan gøres krav på 7 års garanti ved produkt registrering (kun for produkter med et registreringskort). Garantien omhandler materialer og produktionsfejl (se garantibetingelser)

Produkt registrering

Registrering af et originalt Ledlenser produkt med registreringskort.

Tilmeldings procedure:

Registreringen foretages ved at scanne QR-koden ved hjælp af en smartphone eller ved at indtaste URL'en på laptop eller PC.
Dette vil tage dig til en unik registreringsproduktside. Indtast al nødvendig information i formlen. Efter en vellykket registrering, vil du modtage en bekræftelse af registeringen pr. e-mail.