350 lumen
40 timer
270 meter
Produktinformation
  • Lumen: 350 lumen
  • Batteri brændetid: 40 timer
  • Lyskilde rækkevidde: 270 meter
  • Batteri: 4 stk. AA (LR6)
  • Længde: 197,1 mm
  • Vægt med batteri: 357 gram
  • Lev. varenr.: 9614

Vores Ledlenser P14.2 har en 39 mm reflektor-linse og opnår et niveau af fokusering, der udsender en utrolig skarp lysstråle ud i mørket. Men der er mere: når du justerer lygtehovedet, udvider den koncentrerede stråle sig til at danne en bred, homogen kreds af lys.

Ledlenser P14.2 er drevet af fire billige alkaline AA (Mignon) batterier, som også sætter nye standarder for bugettet.


7_years_warranty_ledlenser

7 ÅRS GARANTI

Ledlenser. Kvalitet. Udviklet i Tyskland.
Innovation. Bæredygtighed.

Ledlenser er anerkendt for vores høje og ligetil service. Vi lever for og elsker vores produkter og er sikker på deres kvalitet og egenskaber. Kundetilfredshed ligger os meget højt på sinde. Derfor tilbyder vi 5 års garanti på materiale- og fabrikationsfejl for alle originale Ledlenser produkter!

Vi er så sikre på kvaliteten at vi tør love ekstra 2 år: Alle der registrere deres Ledlenser produkt online, vil automatisk få en garanti på 7 år!

LEDLENSER® garanti:

I forlængelse af den købelovssikrede garanti på 2 år, yder Ledlenser en ekstra garanti på yderligere 5 år. Der kan gøres krav på 7 års garanti ved produkt registrering (kun for produkter med et registreringskort). Garantien omhandler materialer og produktionsfejl (se garantibetingelser)

Produkt registrering

Registrering af et originalt Ledlenser produkt med registreringskort.

Tilmeldings procedure:

Registreringen foretages ved at scanne QR-koden ved hjælp af en smartphone eller ved at indtaste URL'en på laptop eller PC.
Dette vil tage dig til en unik registreringsproduktside. Indtast al nødvendig information i formlen. Efter en vellykket registrering, vil du modtage en bekræftelse af registeringen pr. e-mail.