300 lumen
7 timer
140 meter
Produktinformation
  • Lumen: 300 lumen
  • Batteri brændetid: 7 timer
  • Lyskilde rækkevidde: 140 meter
  • Batteri: 1 stk. CR 123 3V
  • Længde: 97 mm
  • Vægt med batteri: 66 gram
  • Lev. varenr.: 8301

Med denne størrelse kan der leveres en ufattelig lysstyrke på op til 170 lumen*. Lithium batteriet muliggør en hidtil uopnåelig lysstyrke.

Næsten upåvirket af temperatursvingninger udfører dette batteri sit arbejde som energikilde for denne fuldendte hightech-LED-lommelygte.

7_years_warranty_ledlenser

7 ÅRS GARANTI

Ledlenser. Kvalitet. Udviklet i Tyskland.
Innovation. Bæredygtighed.

Ledlenser er anerkendt for vores høje og ligetil service. Vi lever for og elsker vores produkter og er sikker på deres kvalitet og egenskaber. Kundetilfredshed ligger os meget højt på sinde. Derfor tilbyder vi 5 års garanti på materiale- og fabrikationsfejl for alle originale Ledlenser produkter!

Vi er så sikre på kvaliteten at vi tør love ekstra 2 år: Alle der registrere deres Ledlenser produkt online, vil automatisk få en garanti på 7 år!

LEDLENSER® garanti:

I forlængelse af den købelovssikrede garanti på 2 år, yder Ledlenser en ekstra garanti på yderligere 5 år. Der kan gøres krav på 7 års garanti ved produkt registrering (kun for produkter med et registreringskort). Garantien omhandler materialer og produktionsfejl (se garantibetingelser)

Produkt registrering

Registrering af et originalt Ledlenser produkt med registreringskort.

Tilmeldings procedure:

Registreringen foretages ved at scanne QR-koden ved hjælp af en smartphone eller ved at indtaste URL'en på laptop eller PC.
Dette vil tage dig til en unik registreringsproduktside. Indtast al nødvendig information i formlen. Efter en vellykket registrering, vil du modtage en bekræftelse af registeringen pr. e-mail.